Att visualisera … Chanel …

Vad jag gillar denna sköna halvmolniga dag som startade med besök hos min väninna Sani på Studio Bond. Det är nämligen hon som brukar bleka mitt hår och har så gjort sedan många år tillbaka. Jag blekte första gången när hon och jag skulle åka till Miami 8 dagar för flera år sedan.

Först bleker hon håret och sedan lägger hon på en toning för att få bort lite av det allt för ljusa/gula färgen.

Medan jag var hos henne så bläddrade jag i en tidning och fick syn på denna dröm ryggsäck från Chanel. Den kostar blygsamma 22/23.000:- så detta är ett tips till dig som har möjlighet eller till dig som vill överraska mig =)
IMG_0004
Jag lovar att jag kommer att ta fram alla mina skådespelar talanger för att visa hur förvånad/chockad/glad jag kan vara och se ut att vara om denna ryggsäck kommer till mig.

Har ni läst boken ”The Secret”? Den handlar om att man skall visualisera, känna att man har det man vill ha så att attraktionslagen ser till att just det du önskar kommer till dig. HÄR kan du se lite om det på youtube, helt klart sevärt.

En väninna till mig visualiserade en gång att hon ville hålla i en miljon och berättade för mig att en dag befann hon sig på en bank där hon fick hålla i just den summan. Som hon dock sa ”Fan Michela, jag visualiserade helt fel, jag skulle ha tänkt BEhålla istället för att bara hålla” för att där på banken med en miljon i handen var det självklart en stor skillnad mellan hålla & behålla.

Bara ett konkret exempel på hur fel det kan bli när två enkla bokstäver saknas =) så visualisera rätt är min tisdagstips <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *