New in …

Visst är det alltid roligt när första leveranserna kommer till butiken även om vi skall leva i nuet och tänka på att det är sommar nu och inte höst sen =)

Av någon märklig anledning är vi människor sådana som ofta tänker fram istället för att njuta av den tiden där vi är. Till mitt ”försvar” kan jag dock säga att de första klädesplaggen som kommer nu kan faktiskt användas nu, kanske inte idag när värmen är en faktor men snart kommer dagarna att vara något kallare och om inte annat så kommer kvällarna att präglas av lite skönare temperatur för oss som gillar lite mer kallare temperaturer.

En av våra nya märken är italienska Gas, ett märke som vi har köpt in mycket av både nu till hösten men även till våren/sommaren 2015. Ibland finner man bara det märket som enligt mig själv har det mesta och är därför så otroligt tacksam för att säga benvenuto till Gas hos oss på The Little Showroom.

Först ut denna underbara tröja. Enkel, diskret, snygg urringning och med en ficka med lite smakfull glitter på. En bra längd på den så att man visar sina jeans och ett helt ok pris. Can it be better? Gillar att nyansen är även lite svart vintage för en skön look.

Tröjan finner du HÄR och dessa ljuvliga nya denim från italienska Just R finns från idag HÄR.
IMG_9735
DSC_0017
Vilket värme det är även idag. Skall man klaga? Troligtvis inte då vi har sol 1 månad av 12 men visst är det skönare med sol om man är iväg på semester istället för hemma i en stad… Det kan vi iaf. få tycka, vi som är kvar och jobbar =)

Dessa denim är helt ljuvliga och sköna. Jessica tyckte att jag skulle putsa mina stövletter men grejen är att de är sådana, 3-4 år gamla från Marlene Birger =) Älskar när tvätten går lite i gult, mer industriell och läckrare om man frågar mig …
IMG_9725
Jobbade till lunch och nu är det dags för lite vila igen. Har varit på apoteket och köpt sår tejp eller vad det heter för det är dags att snart få duscha även det opererade området. Svullna ben så klart efter ingreppet så nu skall de få vila högt på kuddar igen medan min dotter är iväg och solar & badar med sin pappa och bror efter att ha varit och klippt sig lite.

Ett litet tips för er som har svårt att hitta en bra behå, HÄR finner ni de sista vi har som kallas för ”det lilla undret” då de är i one size storlek och passar verkligen de flesta, tom. mig som har en G kupa!
IMG_9708
Ett REA tips är detta linne från engelska Religion, en S kvar (som på bild) för 350:- !!! HÄR
IMG_9702
Nu skall jag leka sjuksköterska åt mig själv och läsa om ett otroligt livsöde …

 

 

 

2 thoughts on “New in …

    1. Ja, det är helt ok. Blir bara väldigt trött mitt på dagen men helt normalt i värmen och efter en narkos tror jag =) De andra gångerna har jag aldrig låtit mig känna efter …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *