You can find everything on youtube …

Har ibland under årens lopp ställt olika frågor och fått svaret att ”sök på youtube” för där finns allt. Trots råden har jag aldrig gjort det.

Idag efter att ha tagit korten på jeansen skulle jag stoppa in minneskortet i datorn för att föra över just korten till den men tänkte mig inte för (pratade samtidigt i telefon) och stoppade istället in den där CD skivor skall in. Självklart försvann det där kortet in i datorn och kände hur barnsligt irriterad jag var och blev över att behöva göra om allt igen.

Medan jag skulle hem och försöka använda de som var i mobilen så fick Carro, vår underbara hjälp i butiken, googla fram på youtube hur man kan få ut ett minneskort från en Apple dator och ja, där fanns olika alternativ till Jessicas förfogan.

När hon, en stund senare, messade att hon hade fått ur det så blev jag både förvånad och glad. Det är verkligen så att du kan finna det mesta på youtube och google =)

Om du inte har sett detta vill jag skicka en riktig feel-good snutt från en frieri. Kan du titta på den utan att bli varm om hjärtat är du mer cynisk än vad jag är och då är det illa kan jag säga =)

Titta på den HÄR

Det som gör den så speciell är nog enkelheten men engagemangen bakom den. Vänskapen, familjen … You name it … Den berör och jag hoppas att de nu är gifta och får leva lyckliga i alla sina dagar … (i många dagar iaf =)

Nu lite frukt i värmen …
IMG_9777

 

 

 

2 thoughts on “You can find everything on youtube …

  1. Hej tjejen som köpte guldskorna, hoppas gå tid inom det snaraste till er i Borås.hoppas operationen gick bra. Jag bor bredvid art clinic som flyttat.tagen av det fina frieriet på youtube ska leta efter något som du kan få tillbaka. Trevlig helg/ Annika

    1. Hoppas du gillar dina guldskor och att du har använt de flitigt =)
      Ja, jag hoppas också att det blir bra men lite tidigt att säga ännu hur det blev.
      Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *