Afterwork på Svenerik …

Torsdagskvällarna under sommarveckorna i Borås bjuder på underhållning i form att något kändare artister kommer till Stora Torget för att uppträda inför en oftast större publik.

En av de få tillfällena då boråsarna visar sig  och då jag oftast istället gömmer mig hemma då jag är inte den som gillar större folkmassor =) Efter att ha sovit en timma (gör verkligen aldrig det i vanliga fall men så skönt för mig att få verkligen möjligheten att göra det nu) gick Nicole och jag till butiken för att fråga Jessica om hon ville följa med oss på en liten after work =)

Strålande väder, ingen fotboll som väntade hemma och sommar. Skönt att bara sätta sig och njuta lite och det var precis det vi gjorde. Vi gick till restaurang Svenerik just för att komma undan alla välfyllda uteserveringar och oljud =) (tantvarning här) men så otroligt skönt det var här. Första besöket på denna restaurang för min del …
DSC_0040
Torsdagsmenyn gällde och Jessica hjälpte Nicole att googla fram vad de olika kötträtterna var för något.

Jessicas underbara tisha finner du HÄR.
DSC_0024
Djupa diskussioner om allt mellan himmel och jord och Jess försökte sig på en ”är det inte dags för mamma att finna sin kärlek Nicole?” Nicole tvekade inte ”Nope” =) Hahaha! Tur att vi tycker samma hon och jag än så länge =)
DSC_0028
Jag älskar att titta på vackra och mysiga tak …
DSC_0026
Nicole beställde hamburgare och vi Sveneriks röra …
DSC_0032
DSC_0033
En riktig skön kväll som avslutades med sko köp för Jessica och lite handlande på City. En kaffe take away kaffe fick bli min dessert =)

Linne från Religion HÄR.
DSC_0043
Nu blir det en skön resterande hemmakväll med bok för nu är jag i en skön känsla av att njutning är läsning <3

Keep it simple … helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *