Första kärleken till en klänning …

När jag vaknade denna morgon så upplevde jag för första gången en liten smärta i det opererade området.

Det förvånar mig att det inte har känts mer än det gör då läkaren har skurit bort en bit skadad hud. Gissar dock att bandaget håller ihop och att det kanske känns lite mer när det skall bort om ett par dagar. Då får jag även se hur det ser ut och om jag tror att denna operation har hjälpt något eller inte.

Är helt enkelt nyfiken och hoppas så klart …

Klockan 8 träffade jag Jessica i butiken.

Efter att ha fotat lite t-shirtar från Happiness gick vi till Kafé Viskan för att dela på en god omelette fylld med en massa grönsaker. Att halvera är inte bara sparsamt men även i linje till att minska ner lite det man äter =) Halva portioner går i min lilla egna värld under benämningen ”light” =) Samtidigt som vi åt hade vi lite möte för planering om inköp i Stockholm/Göteborg och Köpenhamn.
DSC_0135
På mig den underbara sköna tröja från engelska brand Religion som du nu finner för halva priset och som nu kostar bara 450:- HÄR
DSC_0139-670x1005
Vi köpte in rätt så många av dessa tröjor då vi gillade dem så fort vi hade provat den. Nu finns det dock enbart 3 kvar och dessa är stora i storleken så du kan även gå ner en storlek om så önskas. Oversize tröjor är inte så känsliga storleksmässigt …
IMG_9680
Efter att ha packat ordrar tog jag med mig min dotter och Knut för lite avkoppling i parken.
DSC_0022
Nicole var lite mer rastlös och gick lite på stan. Hon var bara ”tvungen” att kolla på en klänning hon hade tittat på i några dagar. När det pinglade i min telefon och läste texten tänkte jag ”Ja, kärlek kan yttra sig i många olika former och denna är en av dem =)”
IMG_9683
Kunde dock inte annat än att hålla med att det var en otrolig söt klänning till henne <3
IMG_9682
Log även att det var nog en av de första ”selfie” på Nicole, en som hon dock inte lägger ut på sociala medier för till skillnad från mig så är hon den som lägger ut bilder på husdjur och kusiner och väldigt sällan på sig själv. Detta trots att de flesta andra i hennes klass är redan vana ”selfies” användare och trots att hon har mig som mamma.

Ibland gör inte barn som sina föräldrar helt enkelt och får nog säga att jag är tacksam att hon inte är för tidig i en vuxen värld som kantas av avundsjuka, svartsjuka, mobbning, beundran och många andra känslor. Att lägga ut bilder väcker alltid känslor hos någon, oundvikligt tyvärr …

Nu är vi hemma då jag blir trött vid denna tiden på dagen, helt normalt efter en narkos och efter några timmars jobb och sol. Nu blir det liksom igår benen på en massa kuddar och lite vila för ikväll är det torsdagskväll med uppträdanden här i Borås så vi tänkte gå ut lite senare ikväll…

Säger därför godnatt med min pocketbok i handen som kanske läggs ned om 10 minuter om sömnen tar över <3

11 thoughts on “Första kärleken till en klänning …

 1. Vilken söt dotter du har!!..och klänningen hon hittat är ju jättefin :) Hon måste ha ärvt ditt intresse för kläder tror jag.

  Hoppas du kan sova gott nu :)

  Kram

  1. Hon gillar den verkligen och jag var konstigt nog ingen klänningtjej i sin ålder, pojkflicka var vad jag var även om det kanske är lite märkligt att tro det idag =)

 2. Hej

  Smart utav din fina dotter….Urgullig klänning för Nicole…Är den kanske shoppad nu… Skönt att höra att du vilar och tar hand om dej, du ska se läkaren fixade benet..Håller tummarna
  Kram Nettan

 3. Hej michela, du är ju jätte duktig på inredningen. Jag har en dotter och jag får inte till de i hennes rum. Skulle inte du kunna vissa din dotters rum. Gö nåt inlägg på de eller nåt. Skulle ge mig mycket inspration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *