Jobb, njutning och ny klocka …

Denna varma dag startade med kaffe på Viskan med Jessica som är tillbaka från sina 12 dagars ledighet och Tania som imorgon åker till Florens över helgen. Gissa om jag är avis, älskar Firenze!!!

Tisha från Happiness HÄR och Please jeans HÄR
DSC_0096
Direkt efter till butiken för att fota de snygga klänningar från Dry Lake som jag bloggade om i förra inlägget och för att skriva ut fraktsedlar till de beställningar som hade kommit in.

Efter det så gick jag hem till min lilla och tillsammans gick vi till Stadsparken.

På vägen köpte vi oss var sin isthé, jag en pocketbok och hon lite pyssel. Vi låg på våra badhanddukar och njöt av solen …

Riktigt skönt skall jag villigt erkänna och boken verkar otroligt bra. Gillar mänskliga biografier och njuter av ledig tid för läsning, något jag gör verkligen för sällan …
DSC_0099
DSC_0105
DSC_0107
Ett par sköna timmar i solen och sen hem igen för att ladda upp de klänningar som jag hade fotat. Valde dock Dry Lakes egna bilder och mina som komplement då deras är professionellt tagna och inga selfie framför spegeln =)

Idag kom även den klocka jag valde i present och som köptes på Urmax.se

Jag har min vit/guldiga från italienska Toy Watch men kände för en brun då jag älskar verkligen alla bruna nyanser och då den här har även lite glittriga stenar för den där lilla extra bling känslan som jag så gillar … Details <3
DSC_0104
Efter att ha laddat upp klänningarna på webbshopen tog jag en stunds vila med benen på 2 kuddar.

Låg och läste en stund och njöt … Ibland behöver det inte vara mer än så <3 och så skall jag ta det lugnt för att inte äventyra resultatet som jag hoppas gjorde en skillnad.
IMG_9652
Nu är det VM match!!! 30 minuter kvar innan Holland möter Argentina. Vem vinner och vem försvinner? Älskar VM och detta är så mycket mer spännande än mycket annat. Vissa älskar Melodyfestivalen, andra VM och ytterligare andra ingen av dem eller både och =)

Det lustiga är att jag är så ointresserad av fotboll i andra sammanhang med detta är ett världsmästerskap som bjuder på det mesta <3

Nu dags för att heja fram Holland för idag håller jag på detta europeiska land …

Kram på er <3

4 thoughts on “Jobb, njutning och ny klocka …

  1. Mmmmm tycker oxå synd om dig! Hoppas de blir bra till sist! Tycker nog att såna operationer borde lyckas m gott resultat första gången! De e ju iaf 2014!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *