Att prata gamla & nya minnen …

En av nackdelarna med att bo i ett land där man inte är född och uppvuxen i är att man har sina gamla minnen med vänner som man aldrig träffar numera då dessa bor 220 mil ifrån mig.

Minns så väl när min fd sambo hade sina kompisar hemma och alltid pratade de gamla minnen och skrattade åt saker de hade upplevt i det förflutna. Den möjligheten att få återuppväcka händelser från förr har jag nästan aldrig då mina första 21 år finns inte i Sverige.

Idag hade jag dock fika dejt med Hanna, en tjej som jag har sommarjobbat i många år med (för ca 13 år sedan) och mamma mia, vad många roliga minnen vi har tillsammans.
DSC_0093
Jag har verkligen skrattat så att tårarna rann och det är så sällan jag skrattar så av roliga saker. Jag har förvisso trevligt många gånger men det var nog länge sedan något riktigt roligt hände, så roligt att jag gråter och att jag får ont i magen av det.

För några år sedan hände detta mycket oftare men idag träffar jag inte längre på i samma utsträckning annorlunda/roliga personer/händelser som gör att de där skratten inte kan hållas igen. Vi har verkligen haft roligt tillsammans och

Att få idag bara minnas, väcka vissa roliga händelser till ytan var verkligen så otroligt roligt så tack Hanna för dessa två timmar på Kafé Viskan. Njöt varje sekund av det trevliga sällskapet och av insikten att OMG vad mycket annorlunda och kul som egentligen har hänt i ens liv, vad roliga saker man har sagt och vad roliga saker man har lyssnat på =)

Idag njöt jag av det vackra vädret i vår nya underbara t-shirt från Happiness, 439:- HÄR och ljusa Please jeans HÄR.
IMG_9407
Hanna är gravid och hennes barn barn är beräknad till den 11/9, dvs. samma dag som Nicole fyller år och hon och hennes sambo bor i samma lägenhet där Nicole är född … Ibland finns det någon slags röd tråd i livet <3

Om ett par timmar kommer min lilla som har varit på Kolmården med sin pappa och familj och som just nu är i Gränna för att titta på hur man gör polkagrisar. Själv skall jag nu ta tag i lite städning innan hon kommer … trots solen utanför.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *