VM, Holland-Costa Rica …

Kvällens mest spännande match slutade på straffar och Costa Rica förlorade. Rättvist kanske under denna match där Holland hade nog de flesta mål chanser.

Kunde dock inte annat än att tro att om VM hade varit Eurovision så hade de gått till semifinal för ibland röstar vi människor inte på prestationen men politiskt, med hjärtat något som Eurovision visade prov på. Vet fortfarande inte om jag tycker att det var rätt för där var det bäst låt/röst som skulle vinna och här bästa laget i spelade matchen.

Helt plötsligt blir kanske en tävling där andra får rösta det mest orättvisa för prestationen. Kanske =)

Oavsett Eurovision så är Costa Rica för mig VM:s stora vinnare då de har visat prov på att man aldrig skall räkna bort någon pga. storlek och/eller tidigare prestationer för ibland är det verkligen så att de som kanske är sämst på papper är de som kämpar mest.
_74915895_costa_rica_football_team
Även om dessa killar kommer nog att fälla några tårar idag för att de var sååå nära en semifinal kommer de förhoppningsvis imorgon att vakna till insikten av den otroliga prestationen som de har gjort.

Det är trots allt så att Pinto skrattade lite sarkastisk när han på Fifas utlottning såg att Costa Rica skulle möta de stora fotbollslagen Italien, England, Uruguay. Dödens grupp som de gick levande ifrån.

Grattis Costa Rica !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *