En mysig fredag kväll på Vinbaren …

Efter att ha fixat håret igår hos bäste Fazli var det dags för att skynda hem, duscha och byta om till svarta Please och tisha från italienska Happiness med texten ”I´m on diet” så slipper man förklara en massa … =)

Älskar dessa t-shirtar med humor och glimten i ögat”. HÄR finner du både Please och Happiness.
IMG_9269
Vi gick till Vinbaren där man kan både sitta inne eller ute … Bilden tog jag när jag gick förbi innan öppning =)
DSC_0086
Vi delade på 4 tapas rätter och njöt av en skön sommarkväll med utlandskänsla …
DSC_0093
DSC_0094
Som alltid på Vinbaren är personalen otroligt trevlig men den här gången var det två ögon hos kyparen som fångade vår uppmärksamhet … Får helt enkelt bjuda på detta för de där ögonen gjorde att både Linda och jag kunde inte låta bli att le inombords då båda tänkte samma sak.

När vi fick menyn så ville vi båda bara fråga ”Vill du inte sätta dig här och läsa den för oss =)?” Killen hade så klart stenkoll på att Moder Natur hade rustat honom med två ögon som tränger in så misstänker att han log lite åt oss också =) Oavsett ögon eller inte så hade vi en mysig och skön fredag kväll med lite sommarplanering och prat om livet och framtiden. Som alltid är det förgångna förgången och det som är viktigt är att blicka framåt …

Vi sa redan för 1 år sedan att vi skulle göra någon Pilgrimsvandring eller åka till några indianer där henne bror har varit (minns dock inte var i världen detta var). Där får man tugga/röka eller vad det nu var på olika växter som gör att man mår fruktansvärt dåligt i några dagar men som dock gör att man gör någon fysisk och psykisk utrensning.

Kanske värd att testa då livet har bjudit på lite olika utmaningar?

Nu skall jag googla på boende i Smögen. Vet du någon som hyr ut rum? Detta skulle gälla söndag-tisdag vecka 30 i så fall <3

Var alltid i Smögen för några somrar sedan och saknar verkligen att få åka dit ett par dagar. Att bara sitta och titta på folk, båtar, det avslappnade livet för att sedan på kvällen fortsätta i samma anda är verkligen något jag älskade och såg alltid fram emot.

Hoppas att kunna komma till denna pärla på Västkusten denna sommar så skriv gärna om du har boendetips.

Nu skall jag njuta av lite sol <3

2 thoughts on “En mysig fredag kväll på Vinbaren …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *