Att visualisera på en frestelse …

Klockan 8 idag mötte jag upp Tania för lite träning och för att sedan njuta av en kaffe sittandes på uteserveringen på Viskan. Helt ljuvligt sommarväder …
IMG_9298
Både Tania och jag läser en hel del böcker som har med psykologi och visualisering att göra så vi försökte denna lördag morgon lägga fokus på något materiellt som vi båda älskar, en Rolex.

Tania har dock gått längre än mig då hon vägrar ha på sig en klocka tills den ”rätta” finns på hennes arm. Detta är verkligen att sända väldigt tydliga signaler till kosmos, allt enligt attraktionslagen sanna regler. När hon dock skickade ett mms på bilden nedan till sin sambo så var budskapet väldigt tydligt även för honom =)
IMG_9300
Jag tvättar, byter lakan och fixar samtidigt som jag försöker njuta av lite sol och en bok på vår mysiga innegård.
IMG_9334
Söker du efter shorts har vi de jag har på mig på bild med guldiga detaljer samt de från Miss Me. Två urläckra denim shorts som nu fyndas på halva priset HÄR.

Om fyra timmar börjar VM fotbollen och jag skall titta så klart. Längtar mest efter Holland-Costa Rica matchen som dock börjar 22 men från 18 är jag fastklistrad framför teve rutan som många andra …

 

7 thoughts on “Att visualisera på en frestelse …

  1. Jag måste nog ha världens snällaste läsare på min blog för trots mitt lite provocerande utseende så är det aldrig (sällan) någon som skriver något ”elakt” så TACK för att ni visar er styrka genom att skriva snälla kommentarer eller hålla det ni tycker egentligen för er själva =)))
   Tack Ia <3

  1. Hej L,
   jag har tränat allt för lite de senaste 2-3 åren så vill komma igång igen men med tanke på min operation på tisdag så får jag vänta i ytterligare 6 – 7 veckor … Jag väger just nu mer än vad jag har någonsin gjort, ligger på 65 …
   Tack för orden … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *