Details on Miss Me jeans …

De små men ack så läckra detaljerna som fångar ens ögon och ens ”ha begär”.

Det kan handla om lite bling bling, snygga knappar or whatever men i slutändan handlar det om just detaljer…

Om du söker efter en denim som ger dig en push up på den bakre delen så har du hittat det rätta märket i amerikanska Miss Me.
DSC_0115
DSC_0118
Dessa vita skall du beställa en storlek större än de i denim (om du äger sådana sedan tidigare eller har provat de) som jag numera ”bor” i. På de vita har jag en storlek 28 och på de i denim en 27.

HÄR finner du de vita och HÄR mina i denim. Glöm inte heller att vi har utökat utbudet på Halva Priset så fynda på Rean HÄR.

Så här ser det ut ”behind the scenes” när Jessica fotar min bakre del =) Ingen Vogue fotografering direkt men så är vi inte heller några Vogue modeller =)))
IMG_8270
Ikväll liksom imorgon lär det bli lite fotboll och då vissa saker är roligare att titta på när man är mer än en kommer en kompis hit som är i Borås för fotning.

Inga favoritlag som spelar ikväll så ingen av oss lär bli allt för uppspelt men bara kul att titta på något som i veckorna engagerar så många fantaster och denna VM  bjuder än så länge på riktiga överraskningar så roligt att följa kampen om pokalen.

Önskar dig en trevlig kväll <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *