Tävling!

Då var det dags för en liten tävling i hälsans tecken då sommaren är här och det finns knappast några ursäkter för att inte ta en promenad på minst 45 minuter. Kan förstå att det tar emot att ta sig till ett varmt gym nu och vi som jobbar inomhus är även i behov av det där underbara syret som morgonen eller kvällen bjuder på <3

Tävlingen är väldigt enkel, du skall ta en promenad på minst 45 min och du skall #michelacastellaripw45 på instagram.

Bland alla som har lagt ut sin eller sina bilder under den # så lottar jag ut denna ljuvliga klänningen i denna härliga fucsia färgen den 30/6. Kommentera även med din storlek här eller på instagram så att jag vet ifall du är vinnaren.

Den 30/6 meddelas vinnaren här på bloggen <3
IMG_8382
Klänningen finns även att köpa HÄR.

Hoppas du vill delta och om inte annat har vi alla kommit ut på en skön promenad som ger oss bara en skön känsla att ha satsat lite på oss själva för promenera kan de flesta av oss och ju fortare desto mer förbränning så hoppas vi ses under min #

Lycka till i tävlingen och hoppas du vill delta!

5 thoughts on “Tävling!

 1. Är det okej att köra 45 minuter på crosstrainern istället? Skonsammare för mina höfter och knän….Dock jobbigare för flåset ;-)
  Och måste det vara varje dag??
  Kram

 2. Jag är med i tävlingen sedan starten, och har lagt upp bilder på Instagram – där står jag som ”Liwi75”. Om jag skulle vinna den underbara klänningen önskar jag storlek XS :)

  En jättekul och sporrande tävling! Nu köööööör vi – eller hur?!?

  Kram :)

 3. Hejsan i solen..hur är man med i tävlingen om inte är medlem i instagram? Skall vara ärlig vet faktiskt inte vad det är hahaaa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *