Ljuvliga blusar …

Jag är fast i VM och tittar gärna på några matcher och måste definitivt gå till Systembolaget och köpa några Peroni eller Corona öl till dem =)

Ibland skrattar jag åt att jag knappast vet var Systembolagen i stan finns … Måste tänka till för den informationen nämligen.

Värmen är här även idag och man undrar när första tråkiga sommardagarna kommer då det är nästan för bra för att vara sant. Idag har jag på mig denna ljuvliga blus från Fira. Vi har några kvar i vår webbshop i den snygga färgen Rubin, HÄR men vill du ha den i just denna snygga oranga färgen kan du ringa efter 11 på följande nummer: 042-14 37 90

Jeans från Miss Me HÄR och armband från italienska Bronzallure (finns också i vår webbshop) 
IMG_8181
Vi har även sålt slut den i brunt men den finner du HÄR om du inte hann köpa den hos oss <3

Ytterligare en ljuvlig blus från Fira som vi sålde snabbt slut är denna fantastiska som du dock kan finna HÄR Tyvärr tar Miinto väldigt ”fula” bilder som inte ger plaggen rättvisa men Fira skall i framtiden öppna med stor sannolikhet en egen webbshop vilket de gör rätt i …
667
Söker du efter en cool tisha (halsbandet går att ta bort då den är lös) så måste jag bara rekommendera min älskade giraff, en enda kvar HÄR.
IMG_5947
När det är lite svalare ute ikväll blir det min #michelacastellaripw45 och så är det Portugal som spelar mot Tyskland ikväll. Två starka lag som förhoppningsvis kan bjuda på en riktig bra match.

Slutligen vill jag hänvisa till en kvinna som har börjat blogga på DEN HÄR sidan. Älskar du vit shabby chic känsla så kan du bara inte låta bli att följa hennes inlägg då hon lägger ut snygga romantiska bilder från sitt vackra hem.

Glömde! Flera varor har sänkts på Halva Priset i webbshopen HÄR. Missa inte möjligheten att fynda till bättre priser!
IMG_4240
Kram så länge <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *