Brown & gold …

Att en vacker tapet även kan bli en tavla ser man av denna bild som jag tog när jag häromdagen var och hälsade på Lina.
DSC_0109
Älskar verkligen både denna tapet samt den nedan i vitt & guld. Tror att båda är köpta på Mariella Inredningar vars facebook sidan finner du HÄR och tror att tapeten är från Designers Guild samma som den tapeten i helguld som jag suktar efter och som också finns att köpa på Mariella.

Tror att tygerna är av samma märke och också från Mariella.
DSC_0112
Min nya soffa är nämligen rätt så mörk så vill också blanda lite … De vita väggarna vill jag trorligtvis ha tapeter på och då inte bara på en fondvägg som jag har nu.

Vi kommer trots allt att fota en hel del kläder vid den tapeten jag väljer då ljuset är mycket bättre hemma hos mig än i butik där den är för gul för att man som kund skall få en rättvis bild på färgerna.

Innan slutet på september skall tapeter väljas och de skall upp i hemmet för nu har jag bara sagt att jag vill få det gjort utan att komma till ”skott” … Å andra sidan är sådana projekt mysigare att ha inför höstens sköna hemmakvällar än nu när vi skall försöka vistas ute så länge som möjligt för att ”ta vara” på sommaren som annars passerar alldeles för fort.

Att känna någon stress om att vara ute bara för att är dock något jag undviker. Jag är i solen bara om jag känner för det =)
DSC_0110
Nicole har åkt till sin pappa med familj och jag skall hoppa på ett tåg till Halmstad för att hälsa på en väninna som annars bor utomlands. Alltid roligt med en catch up …

Självklart avslutar jag med att tipsa om ett plagg från butiken. DENNA ljuvliga poncho från svenska märket Fira är helt ljuvlig och har ett inbyggt linne så att den inte känns eller är transparent.  Perfekt till sköna vår & sommardagar och snygg till denim. På bild har jag Miss Me jeansen som kom häromdagen.
IMG_7819
Mollys bur är städad, hon har fått åter sina ögondroppar och så har vi köpt sallad till henne då det är helg och hon är värd något extra gott =)

Dags för att ta hand om lite tvätt och sedan blir det tåg och tjejprat för min del <3

 

2 thoughts on “Brown & gold …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *