Mollys kur …

Såg ni matchen England-Italien inatt? OMG vad spännande den var!!! Satt och chattade med en vän som håller på England och vann ett bra pris för bloggens räkning.

Oavsett vinnare var det en underbar match med bra fotboll vilket faktiskt är det viktigaste för att hålla mig vaken till 2.

Vaknade till ytterligare en fantastisk solig dag, vilket väder vi har! Det är sådana här tillfällen som jag verkligen saknar bil för att kunna packa ihop några filtar och lägga mig vid en sjö och sola eller bara åka till kusten för att ha en heldag på stranden. Måste fixa bilfrågan snart för istället för att bli mer aktiv har jag dessvärre blivit mycket slöare vilket kan tyckas märkligt men trots vad det kan tyckas en sanning.

Att bara ta bilen och åka till favoriten Pickesjön och gå min pw där var balsam för själen så vi får se  …

Nicole tog vår lilla hamster Molly till djuraffären där vi köpte henne för 1 1/2 år sedan och de konstaterade det vi redan misstänkte, att hon har lite problem med ena ögat så ögondroppar har nu införskaffats och en kur med 2 ögondroppar i varje öga/ 2 ggr om dagen har påbörjats.

När jag såg förpackningen som Nicole hade köpt på apoteket kunde jag inte låta bli att skratta då vi har en hamster och inte en elefant =) Lilla Molly kommer att drunkna i ögondroppar annars …
DSC_0097
Nu har hon fått sin morgonkur …
DSC_0084
Skrattar fortfarande över att Molly var med i Hänt Extra när vi köpte henne … =) Ibland händer det nog inte så mycket intressant att skriva om men jag log åt att lilla Molly skapade en liten notis … <3
DSC_0086
Min lilla familj är lite slö annars denna morgon …
DSC_0085
Nu drar jag på mig dessa underbara Miss Me jeans som finns HÄR och så skall jag ta en kaffe med min väninna Tania medan lillan kommer om en liten stund. Hon vill titta färdigt på en serie =)
DSC_0085
Önskar dig en trevlig start på en skön söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *