Tacksamhet denna kväll …

Idag startade jag med en PW kl. 6.30 med min väninna Tania och Knut. Vi gick några varv runt en park här i stan och stannade upp för att göra lite armövningar vid en av bänkarna. Samtidigt som vi utförde dem tittade Knut lite nyfiket på oss och undrade nog vad människor egentligen sysselsätter sig med =)

Så roligt att några har idag börjat #michelacastellaripw45 för det skall vara som en liten push för oss alla att inte avstå denna lilla vardagsmotion då vi skall lägga ut en bild under den #. Som att ha en vän att träna med som väntar. Då är det nämligen inte lika lätt att stanna kvar i sängen eller att inte ge sig ut på den kvällspromenaden som man annars tvingas till när man vet att någon väntar på oss.

Det är tanken och jag själv känner att jag får en liten press på mig så självklart skall jag ut även imorgon. Vill man löpa kan man göra det, vill man kombinera pw med andra övningar kan man självklart lägga till dem. Huvudsaken är att minst 45 min pw skall investeras till förmån av oss själva för det är något vi alla kan göra.
IMG_7777
Varje slutet på månaden kommer jag att lotta ut en vinnare bland alla som finns under #michelacastellaripw45 

Det kan vara en vinst från någon sponsor, från butiken eller från mig själv så missa inte chansen att vinna både i kondition och kanske i en vinst skickad hem till dig <3 Sprid gärna … Kul om vi blir många så klart …

Proteiner från Herbalife direkt efteråt.
DSC_0052Väl hemma vid 7.30 kokade jag lite pasta då Nicole skulle ha med sig pasta sallad med kyckling till sin klassutflykt till Göteborg. De hade haft riktigt roligt även om naturhistoriska lockade inte riktigt hennes sinnen =)

På lunchen gick jag till fina Sara och fixade mina fransar på Familjen Sandwall, bild kommer imorgon <3 Passade på att även köpa schampo, balsam och olja från favorit märket Nashi, testa om du aldrig har provat. Helt fantastiska produkter som faktiskt Jessica rekommenderade för mig första gången.

Idag har Jessica och jag annars fixat en massa papper som har släpat och med hjälp av vår revisor fått fram siffror som var viktiga för oss att få fram då vi skulle ikväll på ett möte hos en vän till mig. Tack till Anki och medarbetare på Pwc för en fantastisk mottagande på er firma och för att ni är så noggranna med ert jobb.

Kl. 19 var vi framme i Varberg för att bli bjudna på grillade hamburgare men framförallt för att få den hjälpen man behöver när man har startat ett bolag.
DSC_0077
DSC_0079
Såååå enkelt och så gudomligt gott !!!
DSC_0082Som Jessica sa när vi lämnade det fina huset ikväll ”Den dagen jag själv kan skall jag banne mig hjälpa unga entreprenörer som jag tror på” för ibland är det verkligen så att man tror på det man gör men man har ingen kapital samtidigt som bankerna inte hjälper till.
Två kvinnor som älskar det de gör, som tror på det de gör och som ger sig inte i första taget. Det har vi bevisat =)

Vi njöt av två underbara timmar i detta vackra hem med pool och jacuzzi (vi skulle ha tagit med oss bikinin) och vi njöt av den avslappnade atmosfären som präglade kvällen. Solen, miljön, dofterna, utsikten, sällskapet, helt perfekt.

En otrolig lättnad när man får höra någon som har själv drivit eget i många år uttala de magiska orden ”Tjejer, jag tror på er och om min lilla hjälp kan göra en skillnad så vill jag hjälpa er”  Så skönt när någon förstår att misstaget vi gjorde att betala ett överpris för något som inte var värd något (förra bolaget) har påverkat och kommer att påverka vår privata ekonomi i många många år framöver… Vissa misstag får man helt enkelt betala höga priser för och ja, vi är värda lite flow efter och trots allt.

Tack snälla för ikväll och tack för att du tror på oss <3

Livet som egen företagare är långt ifrån en bal på slottet men vi älskar det vi gör och har varandra, en lyx som inte alla har i sina yrken eller val av jobb.

Ikväll invigde jag dagens leverans från Miss Me. Dessa ursnygga stretchiga denim i en vårlig/somrig denim tvätt är så otroligt sköna. Prova dem så förstår du nog vad jag menar. Jag har storlek 27 på bild. Dessa snygga jeans med läckra detaljer på fickorna finner du HÄR.
DSC_0070
DSC_0055
Med tanke på Miss Me jeansen avslutar jag inlägget med en citat från just Miss Me instagram konto…

Min lilla hjärna går alltid på högvarv och dessa ord stämmer just med den insikten =)
IMG_7782
Skall sova/planera gott och känna tacksamhet för det är alldeles för sällan man känner eller tillåter sig själv känna detta.

Godnatt på er så ses vi under #michelacastellaripw45 imorgon för er som vill <3

 

 

2 thoughts on “Tacksamhet denna kväll …

 1. Det är så kul med pw-tävlingen/utmaningen!
  Jag har ingen kompis att pw med, istället har jag laddat ner Appen ”Sports Tracker” i mobilen.
  Den mäter tid, längd, fart, kalorier under min pw. Sedan jag började använda den, utmanar och sporrar jag mig själv att gå längre eller fortare än sist. Riktigt kul! Man kan dela sina resultat med andra eller bara spara till sig själv, och se statisk över varje dag/vecka/månad.
  Dessutom är Appen helt gratis att ladda ner och enkel att använda :)

  Det vara bara ett litet tips från mig..

  Önskar dig en fin dag :)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *