Shlimp and Ulrich …

Tog ni er #michelacastellaripw45 denna dag? Glöm inte att # detta på er Instagram så lottar jag ut i slutet på månaden en trevlig vinst bland alla som har gjort det.

Kanske att Tania kan sponsra med några bars från Herbalife? Såååå goda !!!
IMG_7795
Efter pw och ombyte träffades vi åter på Kafé Viskan med Jessica för att njuta av deras goda frukost buffé och sitta i solen och mysa lite innan öppning.

Tyvärr blev det allt annat än skönt då de håller på att bygga något i Stadsparken och därför borras det som bara den. Ett irriterande ljud som störde nog alla i den sköna stunden man hade sett fram emot. Tycker synd åt de som har just sina uteserveringar där för om morgonen skall alltid präglas av detta oljud så väljer man så klart något annat.

Klockan 9.30 gick vi till butiken, glada över att komma ifrån borrandet och vid 10 välkomnade vi driftiga  Caroline som är designern bakom det nya märket Shlimp and Ulrich vars signum är läckra halsband som förgyller vilken outfit som helst.

Ett annorlunda namn på märket och hemligheten bakom just namnet kommer Caroline att avslöja endast när någon kändare tidning kommer att ringa upp henne. Skapandet av halsbandet blev hennes driv efter en tråkigare period. Alltid intressant att höra det personliga bakom ett märke <3

Som jag precis skrev i webbshopen kan dessa användas till en strikt/elegant/enkel kavaj men även till en cool t-shirt eller till en top med en massa bling bling. Mode handlar om att leka med kontraster och använd dessa halsband i din vardag för att göra den roligare och lite glammigare för visst behöver vi ibland just det?

När jag skulle ta på mig något tills Nicoles skolavslutning blev mitt enkla val DEN HÄR siden blusen från italienska Cycle som du finner nu på halva priset kombinerat med DET HÄR halsbandet från just Shlimp and Ulrich.
IMG_7849
IMG_7926
Nicole och hennes kompis Matilda hade varit på Salong Familjen Sandwall och fått sitt hår lockad av en underbar frisör elev. 125:- tog hon för en styling och ett otroligt bra pris jämfört med övriga som de gick in hos som ville ha ca 400:-/500:-

De var så nöjda och jag tyckte att hon hade gjort de hur fina som helst så tummen upp för studenter som snart är klara för jobb.

Ett inlägg om kvällens skolavslutning kommer snart … <3

 

 

4 thoughts on “Shlimp and Ulrich …

 1. Hej Mikaela! tack för den fina servicen jag fick av er och Superga guldskor var fabolouse .Roligt att få tala med dig när jag följt din blogg.Hoppas vi kanske kan ses nån gång när du kommer ner till Göteborg och vill visa dig trevliga och mysiga restauranger.Du bjuder på dig själv och förstår att det är tufft att vara egen men ni kommer fixa det, helt övertygad.Förlåt om jag var lite kort i telefonen var på mitt jobb där rasten var slut och plikten kallade , vi svenskar är lite speciella.Trevlig sommar. / Annika

  1. Annika, det var jätte roligt att få prata med dig och du var absolut inte alls kort. Tack för orden och ja, vi skall allt få snurr på vår fina butik trots lågkonjunkturen =)
   Du är välkommen till Borås när som och meddela oss så att vi ser till att en kopp kaffe väntar på dig när du är hos oss …

   Trevlig sommar till dig med …
   Kram

 2. Tack för svar Michaela! Tar gärna en sväng till er i sommar.Keep calm and Carry in .kram Annika hör av mig innan jag kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *