Hemma från Stockholm …

Precis hemkommen med tåget från Stockholm då det var ingen idé att åka hem igår när de varnade åter för förseningar pga. brustna kablar eller vad alla möjliga orsaker anses vara. Igår kväll blev det istället att jag träffade en vän som jobbar med det som alla kvinnor vill ha: vackert hår.

Mycket av en konst det där med att kunna klippa, färga och styla till olika frisyrer och skapa vackra hårnyanser. Log när jag hörde att man kan bli ”trött om händerna” för visst kan man det men att detta påverkar hela ens persona hade jag ingen aning. Lär mobba honom för det lite snällt =)

Imorse stannade jag hos min vän Carl på väg till stationen för att bli bjuden på lite kaffe på Kungsholmen med utsikt över vattnet. Vilket läge! Det finns så otroligt många vackra lägenheter i området och så är Stockholm en fantastisk vacker stad.

På vägen mot hans lägenhet …
DSC_0045Hann sedan precis ta tåget och när jag satt där kom jag på att jag inte hade ätit sedan 15 tiden dagen innan. Precis så som man inte skall göra om man vill förbränna. På tåget köpte jag dock en smörgås för att stilla hungern …

Nu går ögonen i kors men skall packa upp min resväska för att sedan vila i ett par timmar. Sovit väldigt lite inatt så kroppen behöver lite sömn speciellt med tanke på att imorgon skall min väninna Linda och jag göra Göteborg och lär inte lägga oss speciellt tidigt.

Nu power nap mina vänner …

 

2 thoughts on “Hemma från Stockholm …

 1. Javisst är Stockholm vackert!..särskilt på sommaren..
  Min ena bror flyttade dig för ett år sedan, så nu har jag en bra anledning av besöka vår fina huvudstad lite oftare..även om det är svårt att hinna med mellan jobb och allt annat..

  Skönt för dig att tåget gick som det skulle idag :)
  Trevlig helg :)

  Kram

  1. Det finns nackdelar och fördelar när ens familj bor på andra ställen än där vi själva är men mysigt att det är en vacker stad du får möjligheten att besöka vid de tillfällen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *