Med Mikaela i Mood Gallerian …

Få gånger jag är i Stockholm utan att träffa min vackra väninna Mikaela som är numera mamma till sitt tredje barn, en liten Gustav som idag fyllde 6 veckor <3 Mikaela själv är bara 25 men med tre barn får man lära sig att ta ansvar …
IMG_7484
Vi träffades i Mood Gallerian där jag även passade på att hälsa på Valeries mamma Ankie som stod just i butiken där en stund. Valerie skall snart gifta sig så en av Sveriges snyggaste bröllopsklänningar har nog planerats av henne.
DSC_0045
DSC_0046Mikaela och jag tog en light lunch på ett ställe där kcal står på varje meny. Min kyckling gick på med lite ingefära och grönsaker hela 290 kcal (nästan samma som en latte =).
DSC_0047Jag fick hålla denna lilla prins som somnade sen i min famn.IMG_7464
I bilen fick vi båda kramper i magen så idag var nog nyttigt inte rätt val =)

Imorgon vid 10 åker jag hem till småstaden då idag har SJ åter problem. Sist tog det mig 9 timmar att komma hit så jag tar en filmkväll i huvudstaden istället för att ta risken att sitta kvar bortglömd på någon station.

Avslutar detta inlägg med en bild som jag tycker säger en hel del angående kontraster och angående olika faser i livet <3
IMG_7488

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *