Hotel J i Stockholm …

Igår eftermiddag kom jag till Stockholm och då mitt favorit Hotel Skeppsholmen hade fullbokat hade en vän till mig bokat Hotel J i Nacka Strand område. Ett mysigt design hotel som ligger vackert vid vattnet och avsides från en mer stressig centrum.

Här den mysiga Tornvillan där man har bevarad den gamla stilen och som är bar på kvällen och som fungerar som frukostsal på morgonen.
DSC_0046
Vi startade dock med möte och middag då det var viktiga frågor som skulle besvaras angående butiken/webbshopen och verksamheten i sin helhet.

Ett glas vin och svensk husmanskonst …
DSC_0055
DSC_0054
På mig den ljuvliga toppen från Valerie som du finner HÄR (en enda kvar tror jag), chinos från 2W som nu är på Halva priset HÄR samt den läckra skinnjackan från Tigha som finns HÄR. Roligt att blanda lite glitter och glamour med skinn för att leka lite med kontrasterna.
IMG_7401
IMG_7407
Det blev en mysig middag som även visade sig innehålla underhållning i form av någon gäst som började glatt sjunga. Självklart hängde de flesta med =)
IMG_7410
Härifrån kan du med båt ta dig till Skärgården …
DSC_0056
Efter middagen gick vi tillbaka till Tornvillan för att där välja en Sambuca något jag inte har druckit på flera år men blev lite sugen på denna goda italienska medicin =)
DSC_0057
DSC_0059
DSC_0060
Efter ett glas vin till maten och Sambucan var jag klar för sängen för jag tål så otroligt lite … Stannade dock vid receptionen och dess sköna fåtöljer/kafé hörna där jag njöt av lite kaffe i ren Newport känsla på inredningen.
DSC_0061
DSC_0062
Efter en god natts sömn blev det frukost och nu sitter jag på Espresso House vid Mood Gallerian för att snart träffa på min vackra väninna Mikaela.
DSC_0065
Önskar dig en mysig dag <3

2 thoughts on “Hotel J i Stockholm …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *