Möte om modenätverk …

Imorse vaknade alldeles för tidigt för kl. 4.10 får väl ändå anses vara det … Inte så konstigt att jag nu känner mig lite trött när jag sitter på ett tåg på väg norrut …

Dagen startade dock med att väga mig (jag vet att vikten mäter bara något som anses vara rätt så oviktig men jag är lite ”old way” när det gäller vissa saker =) och självklart hade jag inget på kroppen och hade kissat innan … Alla onödiga gram skall tas bort då de kan påverka =) 0,8 kg på 7 dagar, inte någon stor bantning här men huvudsaken är att gå ner och detta är en sund viktnedgång som kanske sedan håller då jag tror inte i grund och botten på snabba metoder.

De hjälper oss för stunden, för att gå ner till någon speciell händelse men de fungerar inte i längden. Förhörde lite min dotter vid frukosten då hon har prov på Island, Norge, Finland och Danmark och så följde Knut och jag till skolan.

Väl hemma kom Jessica som också fick väga sig och 0,5 kg för henne. Vi är iaf. igång och nästa vecka är det dags igen. Från vågen till butiken där vi ändrade lite i skyltfönstret. Vi har inte så mycket att ”leka” med när det gäller skyltmaterial men vi gör det bästa och längtar så klart efter att få köpa riktiga skyltdockor, tapetsera färdigt och allt annat som är kvar att göra i butiken som dock inte alla tänker på …

Klockan 10 hade jag möte på Kafé Viskan med Anna som kontaktade mig för ca 1 månad sedan via mail. Hon och en kollega har etablerat ett modenätverk där bloggare som är intresserade av mode får möjligheter att synas, gå på vissa event mm. Mer info kommer …

Alltid roligt med drivna människor som brinner för ett intresse och för det de gör … Tack för en mysig pratstund Anna.IMG_7382
Nu sitter jag alltså på tåget och skall snart försöka sova en liten stund. Killen framför mig har mer eller mindre ”däckat” och sover på sin dator =) Något liknande kommer nog även jag att bjuda här i vagn 1.

När jag är på hotellet ikväll och har en stund ledig kommer jag tillbaka till er <3

Nu power nap …

 

 

2 thoughts on “Möte om modenätverk …

  1. Visst är det så att vågen bara visar en siffra som mycket väl kan ändras lika snabbt upp som ner, men jag tror också att det just är de snabba förändringarna som gör att man hänger kvar vid sin våg. Gillar också min ;-) Ger mig mycket mer motivation än att vänta på att kläder och dylikt ska passa bättre eller bli för stora :-)
    Har själv gått ner 5 kilo sen jag startade min viktresa och har fem kvar till målvikt….Sen kommer jag förbi och handlar snygga jeans ;-)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *