Klassavslutning på Almenäs …

Då var det dags för att börja runda av ett nytt läsår och även om skolavslutningen är den 12/6 så hade klassföräldrarna för min dotters klass ordnat en avslutning på Almenäs här i Borås.

Här den mysiga inbjudan …
DSC_0102
Nicole och jag hade fått uppdraget att fixa sås till salladen, dricka, vattenmelon och lite fika medan Nicoles pappa och sambo fixade allt annat.

Tidigt imorse förberedde Nicole såsen som hon påstår göra efter Jespers (min kollega Jessicas sambo) recept =)
DSC_0059
Vid 18.15 kom Nicklas, min dotters pappa och hämtade upp mig och sin sambo Anna. Lite kul som jag sa till Nicole att han hämtar sin fd och sin nya (som dock inte är så ny som Nicole kom fram till då de har varit tillsammans i många år nu) =)

I vilket fall så är det underbart att kunna ha det precis så för visst måste det kännas skönt för min dotter att vi vi tre kan umgås tillsammans för lillan. Det värdesätter jag väldigt mycket <3 för kan inte tänka mig värre scenario än relationer som förpestas av  svek gentemot varandra och där dess bittra känslor blir viktigare än att hålla ett vuxen förhållningssätt framför barnens ögon.

Jobbar man på det så klarar man det för visst är det alltid i början som det svåra är.

Träffen var alltså på Almenäs, ett grönområde vid en sjö dit många boråsare åker för att sola och bada under sommaren. En perfekt plats för alla som inte har någon sommarstuga eller som bara vill ta en liten utflykt.
DSC_0105
DSC_0104
Min fina dotter med sin lillebror och kompis …
DSC_0107
Vi åt av den goda pasta salladen …
DSC_0096
och doften från grillad korv var inte heller fy skam ….

Fina Marita som bjöd Nicole och mig till sin och barnens sommarhus i Varberg förra midsommar.
DSC_0097
Klassens lärare Ia hyllades med en present och blommor. Yrket som lärare är så otrolig viktig så de kan aldrig få tillräckligt mycket uppskattning för det jobbet de lägger.

Vi fick alla även köpa lotter för att stödja barnens reskassa och efter att alla vinnare hade utsetts var det dags för spel och bad.
DSC_0106
Då det blåste kalla vindar ikväll till skillnad från gårdagens sköna så förstår jag inte hur barnen kunde byta om till bikini och bara slänga sig i sjön. Hela jag frös av bara synen …

Efter en stund var det dags att tacka för oss då Albin skulle lägga sig och Nicole skulle läsa lite inför ett prov.

Lillan sover, jag bloggar och skall snart somna i min sköna säng med nytvättade laka. Finns det något bättre? <3

En godnatt från mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *