Bloppis del 1 juni …

Nu är det dags att ta tag i allt det som hänger och som finns i mina garderober för att sälja av lite det som inte används pga. att jag ofta har på mig det som säljs och som finns i butiken med tanke på att jag/vi köper in det vi gillar för säsongen.

Tänkte börja med lite väskor då dessa passar och är inte som ett klädesplagg som behöver lite mer förklaringar/beskrivningar gällande storlekarna.

Först ut en färgklick från spanska märket Desiguel som nu säljs för 400:-DSC_0045
DSC_0046
Ytterligare en färgklick men i rosa och leo är denna handgjorda väska från Ibiza. Köpte den på Raglady i Göteborg och en riktig söt hippie chic väska. Ord.pris på den var 5500:- och säljer den för 1900:-
DSC_0048
DSC_0049
Ett märke som många känner igen är italienska Campomaggi. Denna i jeans och skinn gillar jag också och perfekt att även ha datorn i då den får plats. Den här väskan tar jag 1900:- för.
DSC_0053
DSC_0051
Min guldiga Michael Kors väska säljer jag men endast om jag får 2300:- annars får den glittra kvar hemma hos mig och på min axel ibland. Den finns nog inte på många ställen i Sverige då få butiker vågar köpa in  något som sticker ut =)
DSC_0601
Apropå bilden nedan så titta in HÄR. Mina chinos och de denim som My har på bild är nu på halva priset!
DSC_0582
Min skjorta och båda Mys och mina skor finns i webbshopen …
DSC_0584
Dessa vackra örhängen från kända italienska märket Rebecka säljer jag för 400:-

De är aldrig använda då jag är mer guldig av mig =) SÅLDA!
DSC_0057

Dessa snygga Jimmy Choo skor fick jag en gång i present. De var då köpta på en av de bästa webbshoparna från England www.net-a-porter.com och kostade över 5000:-, säljer de nu för 1000:- då de har bara varit vackra i min hall. Lite ”Sex and the City” känsla över dem så klart … SÅLDA!
DSC_0056
DSC_0055
Från Marlene Birger en snygg och skön klack att gå på. Pris: 900:-, storlek 38.
DSC_0064
DSC_0065
Nicoles rosa ( storlek 37) Dr Martens säljs för 400:-
DSC_0054
Kläder kommer vid nästa för orkar just nu inte dra på mig allt och fota men denna klassiska blå/vit randiga Ralph Lauren skjorta säljer jag för 400:- Gissar på en S (storlek 6 står det) men kan inte knäppa den då annat är i vägen så en snygg och tidlös skjorta till någon som kan ha den.
DSC_0061
DSC_0062
Såg ni något ni skulle vilja köpa maila mig på michelacastellari@hotmail.com

Självklart skickar jag till er som inte bor i Borås men då kommer porto på 70:- till på priset.

Nu skall jag fixa lite i hemmet och firar Sveriges Nationaldagen sömnig och med Knut =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *