Ett märkligt samtal …

Ni som läser min blog vet att jag ogillar fötter överlag så blev väldigt förvånad när jag för ett par månader sedan fick ett samtal från okänt nummer där en man förklarar att han erbjuder mig 3000:- i månaden gentemot att jag skickar till honom använda nylon strumpor respektive strumpbyxor.

Jag skrattade då jag först trodde att det var en säljare som ville att vi skulle sälja just hans märke på strumpbyxor men han berättade vidare att mitt nr hade han slumpmässigt slagit och han hade ingen aning vem jag var eller hur jag såg ut … Sure =)

Han avrundade dock även med att berätta att han brukar även önska sig att få träffa de som ställer upp för att få känna lite på fötterna. OMG! Aldrig i livet!!!

När min väninna My vars blog du kan läsa HÄR, hennes väninna Sandra och jag var på Rhodos tillsammans för ett par månader sedan berättade jag om denna märkliga man med en fetichism på fötter. My berättade då att även hon hade fått samma samtal och att hon istället trodde att det var någon som skämtade med henne. Rubriken är lite ”too much” men så brukar rubriker vara för att locka …

Att han slumpmässigt valde numren han ringde upp kunde därför lätt avslöjas som en lögn =) för inte kan slumpen göra så att båda blev uppringda av samma man med samma önskemål? =)

Nu är han dock avslöjad av My även om vi fortfarande inte vet vem det var =)IMG_7295IMG_7297

Nu har My och jag pratat i telefon i 1 1/2 timma och jag har skrattat så att tårarna har runnit … Tack för att du är du och jag får vara jag =)

Med tanke på att det skiljer ändå 17 år eller mer =) så försöker jag komma med råd gällande vissa saker och ja, det blir lite roligt ibland =)

Klänningarna vi har på bilden finns snart att köpa i vår webbshop www.thelittleshowroom.se
IMG_4996
Nu skall jag tvätta håret och packa ihop för vid 11-12 skall jag och min väninna Linda åka till Göteborg för att ha en riktig tjejkväll där.

Kram på dig så länge <3

 

7 thoughts on “Ett märkligt samtal …

 1. Du skall vara glad över att du inte ens blir indragen i den sortens pengaflöden.
  3000:- låter mycket för dina nylonstrumpor, men det är inte det som du kommer att få betalt för!
  Du säljer dig själv för en summa som är för din själ, din person, din integritet.

  Det finns många olika slags fetischister runt om i vårt land som är beredd att ”betala” den ena
  summan av pengar efter den andra, bara för att sedan kunna äga rätten till dig.
  Kallas också för ”Top of the bottom” inom en del kretsar.
  Vad skulle du lockas av att sälja härnäst?

  Tur att ni har kunnat skratta åt detta så tårarna rann…..för 3000:- skulle du säja ut dig billigt!
  Jag tror inte ens att du skulle sälja ut din själ i din klädbutik?
  Du är inte den första som råkar ut för denna sorten av affärer och du kommer inte vara den sista heller, så gråt inte över 3 papp – var glad, stolt & nöjd för att du inte sålt en bit av dig själv!

  1. Helt sant men jag skriver det med glimten i ögat så klart … Jag ogillar fötter så något som har med de att göra är nog det sista jag skulle gå med på =)
   Har fått många konstiga mail under senaste åren så nej, jag blir inte förvånad alls men jag är helt klart helt fel person för denna typ av fetichism =)

 2. Ännu ett bevis på att det finns konstiga människor här i världen :-)
  Råkade ut för en variant för bra många år sedan. Stod och väntade på att min buss skulle komma då det kom fram en äldre man till mig och frågade om jag kunde följa med till toaletterna och titta på när han tillfredställde sig själv…. Inte riktigt min grej… inte ens för pengar ;-)
  I efterhand kan man bara le åt eländet men då var det inte så roligt…..

  1. Vissa saker kan man inte ens se det roliga i och när en äldre man ställer en sådan fråga så blir det så klart bara fel och till viss del äckligt … Kram

 3. Förmodligen var det samma man som ringde på vårt hemnummer för några år sedan. Dottern svarade, hon var väl ca.11-12år då. Tyckte att det var obehagligt och bara några dagar senare kunde man läsa om dessa samtalen i vår lokala tidning. Det var många som hade fått dessa en aning underliga samtal.
  Ganska tragiskt när man tänker efter. Men just då blev jag bara så arg att han hade utsatt min dotter för sitt perverseri. Usch!
  Kram på dig & ha en fortsatt bra Pingstafton.

 4. Michela
  Att våga utrycka sig i både muntligt och skriftligt som du gör ut i dina nätverk gör att jag blir inspirerad.
  För det e faktiskt inte du som är den sjuka människan som tar dessa initiativ. Det är faktiskt omgivningen som som är intelligent befriade som både erbjuder sig detta och att människor tycker att de har rätt att utrycka sig om vad eller hur du borde vara och känna.
  BABY GIRL KILL IT…
  Så många som hade DÖDAT för att vara i dina skor.
  Men vet du vad det krävs en hel del av en människa att vara som du är.
  Gud visste vem han gav gåvor till……
  LOVE FOM NYC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *