Våg, hår, Bobo och armband …

När man vill förändra sin kropp skall man inte prata kilon, det säger alla och alla vet att muskler väger mer än fett och bla bla bla … Sanningar som jag dock struntar fullständigt i då för mig är vågen en viktig måttstock för något, inte endast den men även den =)

Imorse kl. 8.30 kom Jessica och vi vägde oss framför varandra och antecknade dagens vikt. Nu skall vi gå ner 5 kg. var för att komma till den vikten som vi själva har trivts bäst i och som även gör att vi kan komma i de där jeansen som inte sitter så som de borde.

Vi har nog alla ett par sådana, de ligger längst ner i högen, vi älskar dem och hatar dem. Samtidigt som vi skulle vilja bränna dem kan vi inte låta bli att ha de kvar ifall att …

Nästa måndag kommer hon hit igen och då skall vi väga oss igen framför varandras nyfikna ögon och då gäller det att inte vara sämre än den andra eller hur? =)  Tanken är inte att vi skall svälta oss för det vet vi att det fungerar bara för tillfället men att vi skall äta för att må bättre och gå ner i vikt.

Jessica kom på något som jag själv har hittat på när det gäller kost. Jag brukar säga att en halv bulle är en light bulle då hälften av kcal är bättre än alla. Att äta hälften är därför mitt råd, absolut ingen professionell sådan men mitt råd trots uteblivna utbildningar i detta område som engagerar oss majoriteten av befolkningen då närmare 95% av alla tjejer är på något sätt missnöjda med sin kropp.

Oavsett så skall vi nu peppa varandra i detta och då Jess och jag umgås en hel del är det lätt att förstå att vi kan ha en bra eller dålig påverkan på varandra. Bra nu hoppas jag =)

Hemma nu och tacksam för detta då ögonen svider, halsen är svullen och jag är dödstrött … Skit också!

Tog tidningen Metro på vägen hem och se vilka underbara blonda nyanser … BIG WOW!!! Mästaren bakom dessa blonda nyanser heter visst Antonio Axus. HÄR kan du läsa artikeln.
DSC_0002
Dags att sluta helbleka håret så att det får en chans att växa ut igen? En process att komma till beslutet att sluta så föder fram tanken först =)

Idag har vi lagt ut på webbshopen några av de tavlorna du kan nu köpa hos oss i webbshopen eller i vår butik. Du finner de under nyinkommet HÄR Perfekta att ge bort eller att pryda hemmet med …

Ja, och så ser en helblekt naturlig blondin ut =)
IMG_6839
IMG_6844
På mig idag min underbara Bobo blus från Fira <3, 699:- i webbshopen HÄR och i webbshopen finns även mitt guldiga armband, 998:- . Det andra har jag fått av min dotter som tillverkar sådana efter att ha fått det som behövs av Jessica i present.
IMG_6843
Tillverkning på gång just nu innan läggdags… Min dotter älskar att pyssla nämligen <3
DSC_0003DSC_0004Snart skall tänder borstas, hunden rastas och så skall vi läsa lite innan det är dags att släcka ljuset …

Hoppas på en solig dag imorgon med och hoppas att förkylningen försvinner under natten.

Önskar dig en skön kväll och en godnatts sömn <3

 

4 thoughts on “Våg, hår, Bobo och armband …

 1. Hej

  Jag skriver nu på fel inlägg, men jag ser att du har pocketboken ” Mitt perfekta liv ” med Magdalena Graaf, jag gick som en galning idag i olika Stockholms butiker för att köpa den, de säger att den inte har kommit ut än…Var har du köpt den? Jag åker ju tidigt till Grekland på fredag morgon och vill ha med mej den
  Hoppas på svar
  Kram Nettan

  1. Du kan förbeställa den på Bokus Nettan, i butik kommer den i mitten på juni =) Underbar läsning som får dig att le och ha en fantastisk resa! Kram

 2. God morgon :)!

  Berätta hur det går för er med att förändra kroppen ;). Skulle behöva lite mer inspo och push :). De där jäkla Rhodos kilona sitter som cement .. hahaha

  Tränar som en galning och äter lchf, men det är segt alltså.

  Hoppas du snart känner dig frisk!
  Kram <3
  Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *