Morsdag & födelsedagsfirande …

Min mor har sedan Jessica och jag öppnade butiken velat bjuda oss på middag för att fira vår vilja och engagemang och detta passade bra att göra just när det är Morsdag. Vi passade även på att fira Jessicas dotter Izabella som fyllde år för en vecka sedan.

Vi hade köpt parfym/body lotion/dusch gelé från Marc Jacobs och dessa underbara produkter i en snygg presentförpackning finner du HÄR.
IMG_6752
Millie satt bredvid och tittade på presenten med stora längtade ögon så när det är dags får vi nog hitta på något liknande =) Äntligen något annat är VS produkter … =)

Bella & Nicole <3
DSC_0002
Tjejerna beställde in chicken nugats och Millie gav rätten högsta betyg med lovorden: väl tillagad, gott och elegant. Just attributet elegant var väldigt gulligt …
DSC_0005
Jessica, mamma och jag beställde från tapas menyn och alla tre tog baconlindrade dadlar och så testade jag miniburgaren… Dadlarna tillhör mina favoriter på tapas menyn.
DSC_0007
Log när jag såg att mamma hade på sig den t-shirten från Happiness som säljer slut varenda gång. Vi lär få in den igen om ca en månad. Inte dåligt att vara över 65 och ha två händer på brösten =)
DSC_0008
Sen var det dags för det jag hade väntat sedan jag öppnade upp ögonen denna morgon: min morsdag present!!
DSC_0001
Gillade direkt att det stod Mariella Inredningar på det =) Nicole vet att jag älskar guld och då jag hade köpt kopparna dagen innan så visste Amanda i butiken att den här skålen hade passat alldeles perfekt. Att min lilla hade köpt Kinder choklad (favoriten) att fylla den med visar bara prov på omtanke och på hur väl hon känner sin gottegris till mamma =)
DSC_0013
På mig Bobo blusen från Fira som du finner HÄR men även Please byxan finns kvar en enda Small i och ett par Superga Gold finns också … Bara att titta runt i webbshopen <3
IMG_6757
Hemma nu och Nicole gör fina armband till mig medan jag bloggar, ytterligare en present denna morsdag som tar går mot sitt slut … Både Nicole och jag känner oss snuviga, har ont i halsen och är trötta. Någon liten bacillusk som vill vara hos oss sedan några dagar men som vi hoppas lämnar oss snart …

Tänkte slutvis tipsa om en underbar lättläst bok nu när många börjar läsa böcker igen. Den har nu kommit i pocketbok och den utlovar skratt, igenkänning och självironi.

Minns att jag satt på stationen i en annan stad efter att ha haft en dejt med en betydligt yngre kille när jag läste vidare i den. Vi hade precis sagt hejdå till varandra, tåget mot Borås var försenad så jag roade mig med lite läsning.

Efter att ha läst några rader som just tog upp något jag kände igen mig i var jag ”tvungen” att skriva till Magdalena  och skriva det som jag precis hade upplevt/känt … Känner vi oss äldre när vi är med någon som är betydligt yngre än oss?

Skall vi välja någon som är äldre för att vara den unga och snygga? Ja, mycket finns att läsa i boken så har du inte gjort det så gör det, du kommer med säkerhet att le ett antal gånger … Den behandlar mycket som du med stor sannolikhet har upplevt/tänkt/känt och orden genomsyras av just den ironin och självdistans som är typiska kännetecken för Magdalenas blogg och i denna bok.
DFBA2C65-0920-4848-949E-616CE24EEBBCiphone_photo-1
Underbart omslagsbild också …

Nu skall vi snyta oss lite till här hemma och vi lägger oss i en nybäddad säng så underbart … Har även bokat hotel till helgen 6-8/6 då jag och en väninna skall till Stockholm för att roa oss lite.

Kram på dig <3

6 thoughts on “Morsdag & födelsedagsfirande …

  1. Hon är så fin din mor, haft glädjen att få henne som ” matmor” på mitt gamla arbete:)

  2. Lite tråkigt bara att det inte är fröken Graaf som själv har skrivit den, utan en manlig journalist:(

    Cissi

    1. Det har jag ingen aning om men vet att hon satt och skrev på boken så misstänker att om en manlig journalist finns med i bilden så är det endast för att kolla igenom formuleringarna/grammatiken/språket? Har själv drömmen om att skriva två böcker och med tanke på att svenska inte är mitt modersmål skulle jag behöva någon som går igenom den. Man vill ju inte publicera en bok som innehåller fel =) men som sagt har verkligen ingen aning om hur det är i Magdalenas bok. Vi alla som läser hennes blogg kan dock konstatera att det är hon som ligger bakom orden för den är så mycket hon =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *