Time to …

Ibland behöver vi komma bort, få prata av oss, skratta, ventilera, filosofera, prata nonsens och bara tycka att man är lite lagom pinsam. Jag känner mig sällan pinsam då jag har ofta kontroll över vad jag gör och säger. Jag har aldrig varit den som går ut och festar, dricker tills hon stupar eller det som många andra har haft eller har lite för stor erfarenhet av …

Jag har alltid vantrivts på dansgolvet då jag föredrar att sitta ner och prata, ta ett glas och njuta av det istället för att ångra den dagen efter. Jag vill minnas det jag har gjort och inte fråga andra om vad som inträffade. Sådan är jag … Just därför går jag sällan ut, lider nog av en slags ”social fobi” i de sammanhang =)

Smögen och Phi Phi är nog de enda ställen då jag har ”släppt lite på mina spärrar” … När My, Sara och jag var på Rhodos log vi åt hur man dansar idag. Vad är det som gäller egentligen: roboten? Dykaren? Eller som My sa ”plocka äpplen” dansen? =)

Nu återstår frågan vilket ställe är ok att gå till när min väninna och jag skall till Stockholm 6-8/6 för en mysig tjejhelg i vår fina huvudstad. Har du tips? Vad rekommenderar du att göra en av dagarna men framförallt vart skall vi gå för att ha en rolig kväll som plus  nästan 40  och plus 40 kvinnor = dvs. i vår bästa ålder? =)

Nu skall jag googla på tillgängliga hotel för nu börjar en period då hotellen har mycket att göra …

Idag fick jag den här tavlan i present, tusen tack <3 och den samt flera andra kommer även till webbshopen under morgondagen. Älskar den!
DSC_0040
Nu inväntar jag på era tips här eller på mitt mail: michelacastellari@hotmail.com.

Nu är Nicole hemma igen efter bion och fixar ett armband åt mig … Skall nog reta henne lite genom att försöka leta fram min morsdag present för den finns någonstans i lägenheten =)

En stor kram till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *