Mr Big i butiken …

Medan jag har jobbat idag har min dotter haft en riktig mysig dag med vänner. Hon började med att gå till sin favorit frisör Maja vid 9 tillsammans med en kompis för att gå på stan, äta lunch med tre väninnor, gå till badhuset med dem och nu är hon på bio till 20 … En riktig mysig ego dag har hon och hon njuter av den …

Så fin blev klippning och frisyr <3
DSC_0033
I butiken har jag idag fått besök av Mr Big, en underbar söt blandning mellan pomeranian och shi tzu. Hur gullig som helst!
IMG_6667
IMG_6669
Han ser något overklig ut på ett gulligt sätt =)

Nu skall jag chatta/maila/blogga lite … Ipad fodralet från Michael Kors finns i vår webbshop HÄR.
DSC_0037
Vi har nu även vår första REA  så titta in HÄR så finner du vissa utvalda plagg till halva priset!!!

Nu skall jag städa lite innan min lilla kommer hem för sedan blir det gemensam lördagsmys …

Önskar dig en underbar lördagkväll!

Har du instagram? Isf. finns jag så klart även där och uppdaterar med nyheter från butiken och från livet =)
IMG_6582

4 thoughts on “Mr Big i butiken …

  1. Hej

    Vad söt hon är din dotter och en härlig dag har hon haft….Vilken vovve, jag trodde först de var en prydnadsvovve…Och lilla söta Knut kollar läget…
    Kram Nettan

  2. Du har en så otroligt söt dotter! Vill passa på att tacka för snabba leveranser från Er och superfina kläder. Jag är sååå nöjd. Vad gulligt av er att skriva handskrivna hälsningar på leveranssedeln. Kram

    1. Tack snälla för orden… Hon har framförallt ett hjärta av guld och det är jag tacksam över. Tack själv för att du skrev detta och vi gillar handskrivet. Saknar ibland de gamla breven man fick en gång i tiden… =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *