Carro, fransar & bio …

Hur har ni haft det idag? Har ni haft lyxen att kunna njuta av solen eller har ni mestadels suttit inne och längtat efter helgen för att få njuta?

Apropå jobb tänkte jag presentera er läsare för denna underbara tjej som hjälper oss 2 dagar i veckan i butiken så att vi hinner ta hand om allt annat som en butik innebär. Hon skall vara hos oss i 5 månader så att vi även kan få möjligheten till någon vecka semester.

Carro är en fantastisk snäll tjej med stor ödmjukhet och empati. Förutom detta är hon även en skicklig tennis spelare som någon dag får ge mig någon lektion … På sig på bild har hon DEN HÄR siden blusen från italienska Cycle.
DSC_0030Har fått mail om muggarna jag köpte igår på Mariella Inredningar och så här fint får man dem, i en svart kartong  och här är den som ikväll har sett till att jag har fått lite mer thé i mig =)DSC_0024DSC_0027
Idag var jag hos underbara Sara på Familjen Sandwall och fixade till mina fransar, något jag gör var tredje/fjärde vecka. Resultatet är fantastisk då jag slipper mascaran och ser ut att ha den dag som natt … Idag bad jag om lite färre än vad jag brukar och trivs bättre, alldeles perfekta i mina ögon … Tack Sara <3IMG_6643Det här linnet köpte jag i veckan när jag var och hälsade på min syster i Italien. Ett märke som gör mycket roligt och kaxigt och ett av fyra jag önskar och hoppas få in till vår butik …IMG_6560Salongen Familjen Sandwall expanderar och har en fantastisk vacker känsla i planlösning, inredning och detaljer.

Se bara utsikten <3
DSC_0029
Ikväll har Nicole och jag varit på bio trots det vackra vädret. Filmen var lite för hysterisk för min smak och även Nicole tyckte nog inte att det var såååå bra. Snygg var dock Zac som Nicole har gillat sedan ”High School Musical” filmerna …
postr_l
Vi har nu tagit var sin kall dusch för det är verkligen varmt och så avslutar jag detta inlägg med att gratulera min väninna Tania på födelsedagen som hon firar med familjen i Grekland just nu … GRATTIS!
182072_10151144217123660_1151355845_n

2 thoughts on “Carro, fransar & bio …

  1. Hej !!!

    Tänkte kolla med dig Cycle blusen som ni har på webben ni har inte den i st L , såg att ni hade den i affären i den storleken i guld kan man beställa den i L i så fall … Brukar läsa din inspirerande blogg då och då …

    Kram // Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *