Svullen hals …

Redan efter lunch tid kände jag hur mina halsmandlar hade blivit svullna (även dem!!! =) och så fick jag så klart ont i halsen pga. av det och kände mig lite febrig och hängig… Efter stängning blev det därför soffan och kamomill thé som jag köpte i Italien (favorit märke från förr) serverad med lite honung.
IMG_6503
Log innan dess då Nicole hade varit och köpt en mors dag present till mig och försökte gömma kassen/påsen när hon skulle cyckla iväg från The Little Showroom. Känner dock allt för väl igen färgerna på påsen =) men vet dock ej innehållet men gulligt när jag gömde mig för att spana och hon insåg det…
IMG_6499
Nu är Nicole på väg till skolan, jag skall gå en promenad med Knut och så skall Jess och jag träffas för traditionsenliga fredagsfrukosten på Kafé Viskan. Den frukosten blir både frukost & lunch då den håller en mätt i många timmar … Om jag lyckas äta och känna på smakerna för det enda positiva med svullen hals är faktiskt att man äter mindre =)

I slutändan handlar det om att se det positiva i det mesta, annars blir tillvaron rätt så boring … och att gå ner i vikt verkar vara något de flesta av oss inte blir så hemskt ledsna över =)

Önskar Dig en underbar fredag för visst är det skönt när denna veckodag kommer?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *