Guld på Mariella Inredningar …

Genom Instagram kan vi butiker nå ut till våra kunder och visa upp vad som finns i butik/webbshop. Förutom dock att sälja så är jag även den som är ibland kund och nu blev jag det efter att ha just sett en bild på dessa urläckra muggar på Mariella Inredningars instagram. Den första bilden är just den =)
10325731_466815430120167_4249698516517339845_n
DSC_0098Gick därför dit när jag lämnade butiken för att få lite syre och för att gå några ärenden på stan. Kommer ni till Borås måste ni bara besöka denna underbara butik som har lite exklusivare märken men som även håller sig ajour genom att besöka mässorna i Paris och på så sätt hitta det som inte alla andra säljer. De skall även öppna webbshop men så länge kan man ringa in sin beställning och få varan skickad till sig.

Telefon numret till Mariella Inredningar är: 033-107576

Med tanke på mitt förkärlek för guld så tänkte jag visa den tandborsten jag köpte förra året. Priset på 129:- gör att det är en perfekt present att önska sig eller ge bort för tror inte att många har en liknande … =)
DSC_0109
DSC_0110
Se så vackert det är … Vi vill i framtiden själva ha en massa lampor som hänger i butiken och en sådan som på bild skulle jag kunna tänka mig till vardagsrummet.
DSC_0106
Den här har vi även i butiken. En inflyttningspresent när vi öppnade The Little Showroom <3
DSC_0095
DSC_0091
Den här är något utöver det vanliga och älskar att man får den i en snygg ask med rosett …
DSC_0093
Till min väns Fazli nya frisör salong köpte jag ett ljus från Voluspa och han blev väldigt glad… Nu doftar det champagne på salongen =)
DSC_0114Har skickat min dotter dit för att köpa mig något inför söndagens mors dag =) Hon har en budget på 150:- =) så lite överraskning blir det …

Något som är nog dyrare är den här coola kobran =)
DSC_0107
Ikväll skall jag inviga mina muggar med lite thé då jag har fått ont i  halsen och känner mig lite febrig … Suck!

Lätt hänt i värmen med fläkten på =)

Ha en fortsatt trevlig dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *