Underbart väder i småstaden idag …

Efter att ha sett till att Nicole kom till skolan och då med lite fika som de skulle just idag gick jag och satte mig på Fruits&Friends där jag njöt av juicen Immun som består av morot, äpple och ingefära. Älskar färgen … =)DSC_0027
Samma orange nyans som i våra flippisar från Havaianas som du finner HÄR.
IMG_3121
Idag är det ett fantastiskt sommarvärme här i småstaden och misstänker att närmare hela Sverige njuter av liknande väder. Grattis till er som kan vara lediga eller slutar tidigare idag =) Jessica kom efter en stund …
DSC_0029
För att göra Knut lite extra glad gick vi till Stadsparken där vi filosoferade en stund innan öppning =)

Jess har blus från Fira HÄR, denim från 2W HÄR och vita Superga HÄR.DSC_0076 2DSC_0077
Tror att Jess ljuger lite när hon säger att hon inte gillar så värst mycket hundar då hon är alltid den som ser till att det finns vatten för honom och en filt… Om inte annat så gillar hon Knut =) Jess är mer för bebisar och jag valpar =)DSC_0074DSC_0073
Gick och letade efter en detox kur som heter Itrim men fann den inte här i Borås =( Vet ni var jag kan finna den? Idag tog jag en vegetarisk wrap från Fruits, en nyttig sådan med en massa grönsaker och hummus men imorgon skall jag köra en egen detox med bara färska juicer. Måste verkligen gå ner 4 kilon nu, lagt på mig dem så vill att de försvinner men trodde bara att jag kunde bestämma mig för att bli av med dem =) Att man skall även kämpa för att göra det är ju sååååå otroligt tråkigt =( men nödvändigt och kul i efterhand =)

Både Jessica och jag blev ”sporrade” när vi såg en av våra kunder. När hon visade sin tatuering så var det mer hennes vältränade men kvinnliga kropp jag tittade på avundsjukt. Hon är tom. några år äldre än mig men har en kropp som tom. 20åringar skulle bli avundsjuka av… Bra jobbat Camilla!!! Grym snygg är du!
IMG_6490
När jag gick en liten runda på stan passade jag på att gå hämta de muggar jag hade lagt undan på Mariella Inredningar efter att ha sett bild på dem på deras Instagram. Visare senare ikväll för urläckra muggar som det stod ”Michi” på och då kan ni nästan gissa rätt på att de är i guld =)

Nyhet i webbshopen idag är DESSA ursnygga denim i halvbaggy model från italienska JustRIMG_6484
Nu jobb i butik <3

 

 

2 thoughts on “Underbart väder i småstaden idag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *