Gör dina egna Converse Gold …

När jag var i Italien för ett par dagar sedan köpte jag mig mina första Converse. Har egentligen aldrig gillat denna sko som majoriteten avgudar pga. att jag tycker att man får långa och fulare fötter men när jag såg dessa kunde jag inte motstå dem.

Foten får helt enkelt se lång ut så länge den är i denna läckra special designad Converse som butiken jag köpte dem från hade special beställt.

Hur snygga som helst!
DSC_0020
DSC_0021
Många gillade dem på Instagram och en av dem tog saken i egna händer och fixade sina egna Converse. Älskar när man kan inspirera och älskar när någon inspirerar vidare att använda fantasin för att åstadkomma själv. Här finner du instagram kontot på tjejen som gjorde sina egna Converse så titta in hos henne så kanske du får en stund över och gör dina egna också?IMG_6453
Apropå Italien köpte jag även denna läckra t-shirten med texten ”Stressed, depressed but well dressed” Jag köpte 6 stycken ifall någon av er vill också ha en. Maila mig på michelacastellari@hotmail.com om du vill IMG_6441
Nu är det dags att börja runda av kvällen så att min lilla kommer till sängs …

Önskar dig en skön natts sömn när det väl är dags <3

2 thoughts on “Gör dina egna Converse Gold …

  1. Hej Michaela, vad kostar en tröja och vilka storlekar finns det? Du är så snygg, kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *