Snart Mors Dag & lite från min systers lägenhet …

Vilket väder vi har här i småstaden! Trodde knappast att det var sant när jag tog ut nosen idag och insåg att vi kunde sitta ute medan vi drack var sin juice idag. Det är verkligen lyx att kunna få göra det … Så lätt att glömma bort vad som verkligen är en lyx för sinnena…

På söndag är det Mors Dag. Min dotter som kom springandes till butiken idag efter skolan och som nu skall stanna hos mig då hon har saknat mamma har också funderat och har meddelat mig att hon dock inte har några pengar. Hahaha! Vi får se vad hon hittar på och hur hon hittar en lösning =)

Jessica var och köpte rosor idag och har även fixat Mors dag present till sin och sin sambos mor. Jag funderar …

Något som vi fick till butiken igår är dessa läckra plånböcker från byLouLou. Priset är trevligt och plånböckerna rymmer en hel del. HÄR finner du dem …
DSC_0027
Dessa ljuvliga rosor köpte Jess på Buketten, vill också ha !!!
DSC_0029
Familjens katt Pascia som idag är ca 14 år gammal …
DSC_0020
Vidare är one size storlekar något lättare att köpa när man skall ge bort något. Vi har 30% på hela sortimentet från Ester Elenora så titta gärna in HÄR. Du kanske finner något till dig istället =)

Idag har vi även sänkt priset med 20% på våra chinos från italienska 2W, titta in HÄR för att kolla om du behöver några. Förresten, behöva är kanske inte det riktiga ordet gällande shopping men när något är på erbjudande kan man känna av lite extra om man ”behöver” =)

Jag hann aldrig ta kort på hela min systers lägenhet då jag glömde av det och då vi har iväg hela måndagen men här kommer några få …

Lägenheten är på två våningar med en underbar bred trappa upp till övervåningen där två ljuvliga terrasser/balkong finns, en från min systers sovrum och en från barnens. På övervåningen finns även toaletten medan på första finns vardagsrum/kök i en öppen plånlösning.

Melissa älskar vitt och romantiskt så lite/mycket shabby chic känsla faller hennes val på … Här några bilder.
DSC_0023
DSC_0033
Nu skall middag serveras till min lilla och så känner jag att sömnen gör sig redan påmind =) Sov nog för lite inatt men skall självklart inte lägga mig ännu =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *