Stilar, Milano Marittima och havets läckerheter …

Hade hellre hoppats att jag inte skulle hinna blogga från flygplatsen då anledningen till att jag hinner är att flyget är försenad med nästan 2 timmar. Såååå tråkigt att bara sitta och vänta. Är man på en flygplats så vill man hem och hade sett fram emot att packa upp, hinna och hämta ut ett paket som hade kommit, svara på mail och googla på märken jag har funnit under två dagar i Italien.

Nix, nu får jag istället sitta fint här och så har jag ingen aning när anslutningsflyget från Köpenhamn går då jag missar den som jag är inbokad på.

Nu vänder vi på det och tänker att jag hinner ytterligare en cappuccino innan jag lämnar mitt hemland och innan den där soppkuren jag skall gå på startar imorgon. Vända det negativa till det positiva, man kan alltid försöka iaf.

Tillbaka till Milano Marittima där vi var i söndags. Efter en shoppingrunda som såg till att jag införskaffade lite eget nytt som jag önskar ta in till vår butik så satte vi oss på en av de många ställen som öppnar upp på kvällen så att man kan ta en enkel aperitif, öl eller vad man nu önskar ta innan kvällen och natten fortsätter.

På detta ställe satte vi oss på pallar och njöt av att titta på alla de olika klädstilar som visades upp. Att titta på folk är verkligen en billig fröjd som jag älskar.

Som Marco sa som satt med oss under kvällen ”Det handlar om att gå fram och tillbaka men att det skall se ut som att man är på väg någonstans. Möter man upp någon man känner skall man inte stanna och prata allt för länge då man skall visa att man inte hinner, att man har viktigare saker som väntar” =) Hahaha!

Så är det nog ibland. Minns när jag gick ut de få gångerna jag gjorde på Grand i Borås och man skulle ta den klassiska rundan för att titta och bli sedd. Har alltid ogillat sådant och även om människor kanske tror att jag är en party prinsessa som gillar uppmärksamhet så stämmer den bilden väldigt lite med den jag är. Visst älskar jag uppmärksamhet men i vissa situationer och vantrivs på diskotek så undviker dem.

Ett par gick förbi där hon hade de kortaste jeans shortsen man kan tänka sig och stiletto klackar, Laboutine skor om jag gissar rätt på skon. Just då pratade vi stilar och här i Italien är det verkligen en stor variation på hur man klär sig. Man är inte så rädd som man är i Sverige där vi ofta använder samma märken som alla andra och vågar inte ”känna eller se lite annorlunda ut”.

Såg en kille som hade de leo byxorna vi har sålt och återbeställt till butiken och webbshopen. De är från Happiness och kul att se att en kille vågar leo print på ett så enkelt sätt. En skinnjacka till den och sneakers. Åter roligt när man vågar och finner sin egna stil.
IMG_6143
Vid kassan turades två killar att dansa och de kunde verkligen dansa … Själv tänkte jag sjukt nog att de måste förbränna en massa kcal på en kväll =) Kul att killar dansar och inte bara tjejer …
IMG_6147
Vid 20.30 gick vi till en fisk restaurang och medan min syster beställde vongole beställde Marco och jag friterat från havet. Här blir cocken sur om man har citron på fisk då den anses bedöva den goda färska smaken på den färska fisken och Gud benåder dig om du önskar äta en fisk som inte är direkt från Adriatiska havet då här är det bara färsk fisk från trakten som serveras.
DSC_0009
Vår servitör var en underbar äldre man som jag bara ville ha med mig hem som en egen ”morfar/farfar” då jag har varken heller.
DSC_0013
DSC_0015
Bilen körde oss tillbaka efter att ha njutit av god mat till  ljudet av vågorna …

Så avslutade vi vår söndag och måndagen  handlade om syskonbarn <3 Inlägg kommer …

Apropå stilar så har Jessica skrivit att några av era favorit blusar från Fira finns i webbshopen. Kolla HÄR om just den du ville ha var tidigare slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *