Min söta systerdotter …

Gårdagen startade med frukost på en närliggande bar och även om jag inte är (tyvärr) så priskänslig och jämför så gör jag det när det gäller latte/cappuccino och dylikt… Varför skall vi i Sverige betala närmare 40:- för en sådan som består av mjölk & kaffe medan här i Italien kostar den 10:- och är så mycket godare??? Tar man något till så hamnar man på max 24:- istället för 60-65:- … Helt sjukt!!!

Nu har jag beklagat mig. Tack för att ni stod ut med lite gnäll =)

Kl. 9 mötte vi upp min systers fd och hämtade Matilde som fick ledigt från dagis till skillnad från lillebror som vi hämtade upp vid 12. På detta sätt fick hon och jag möjlighet att umgås lite på tu man hand och njuta av ett par timmar på stan medan min syster jobbade lite.

Vi tog bussen då Matilde älskar att åka det …
DSC_0017
Vi följde henne till sitt kontor. Min syster jobbar på ett showroom där hon säljer och visar kläder till olika butiker i Bologna och omgivningar. Här säljer hon och andra något dyrare märken … Vilket kontor!!! Love it!DSC_0019
Trots att Matilde var lite ”blyg” i ca 30 min. så var det sedan inga som helst problem att ta min hand och gå på stan. Målet var Disney Store =)
IMG_6167
Hur söt som helst är denna tjej och en trenchcoat gör bara att det blir även så otroligt gulligt =)

Vi skickade någon bild på oss både till Melissa och till Nicole.
IMG_6162
DSC_0021
Den rosa Peppa Pig gris väska blev den första presenten hon valde. Hade med mig bara en gris i tyg till henne så hon fick själv välja 2-3 presenter från moster <3

Lyckan var stor när vi kom till Disney Store och på skärmen spelades ”Frozen”. Hon dansade till den =) och jag log inombords …
IMG_6183
Hon valde en krona, halsband och örhängen från Frozen och en hållare. Efter en snabb lunch mötte vi upp min syster igen och medan Mathilde och jag köpte glass och gick hem så hämtade Melissa lille Leonardo …

Nu skall jag besöka damernas och kolla på att den försenade tiden inte har blivit ännu mer försenad =) En timma kvar innan vi lyfter och den här gången skall jag inte ”leka pilot” =)

4 thoughts on “Min söta systerdotter …

  1. Hej

    Vad stor Mathilde blivit..Och såååå söt…som en docka…Trevlig resa hem…Jag fick ett sms nyss att min topp kommet med frågetecknet /bling bling..Spänannde..mem först ska jag nu strax gå från jobbet och fixa mina naglar..Nice..

    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *