Syskonbarn och nu hemma igen …

Vid 13 tiden igår kom min syster hem med Leonardo och vilken söt kille han är. Ögonen glittrar som två runda stjärnor och han smilar ofta vilket självklart är en fröjd när man är förälder …
IMG_6239
Min syster och hennes fd turas om att ha barnen då de gick skilda världar för 5 månader sedan.

Förstår att det kräver en hel del med två små i den här åldern. Att gå och handla mat är exempelvis inte alltid det enklaste men barnen älskar det så klart =)
DSC_0036
Tittar ni på Leos fötter har han redan nu Superga skor på sig då det är verkligen en klassisk italiensk sko som alla har mer eller mindre i mitt hemland.

Vi säljer vuxen storlekar HÄR. Superga har även kommit med en variant med platå som vi inte har valt att köpa in. Både syrran och jag var eniga när vi såg någon med dem på stan: big no no!!! Superga skall vara nätta och inte alls med en tjock sula men smaken är som ”baken” …

Prinsessan Frozen vägrade ta av sig tiara, örhängen, halsband och allt det vi hade inhandlat tidigare på dagen =) Är man Frozen så är man, eller hur? =) Det var bara att fortsätta leken när vi kom tillbaka med fem kassar mat och en som jag handlat med lite saker som jag ville ha med mig till Sverige.

Min dotter och hennes bror hade beställt Kinder av mig och då sådana som man inte finner här i Sverige.

IMG_6207
Barnen tog ett skönt bad i badkaret och efter lite lasagne och lek var det dags för att lägga sig. Medan Melissa la barnen smög jag mig en trappa ner till köket och vardagsrummet och bloggade lite.

Vi skulle ha tagit bilder på de nya kläderna som har kommit från JustR men dessa tog ju slut på 2 dagar så de hann aldrig fotas om =) Ett lyx problematik då det är långt ifrån alltid något som tar slut så fort.

Det glädjer mig lite extra mycket att just de två tröjorna som ingen annan butik hade beställt var de som köptes så snabbt. Riktigt roligt då det betyder också att ni kunder riskerar inte att stöta på (troligtvis) någon med samma tröja. Om inte annat är sannolikheten väldigt liten att detta skall inträffa…

HÄR kan du läsa om någon som verkligen gillade sitt köp =) Om du tar bild på dig i något som du har köpt hos oss tagga oss på @thelittleshowroom och #thelittleshowroomse så blir vi lite extra glada =)

Denna morgonen vaknade jag av lilla Matilde som låg på min arm för hon älskar armar och gossar gärna med dem. Efter lite kaffe var det bara att packa ner det sista och ta taxi till flygplatsen efter att ha pussat på min familj i Italien <3

Två dagar och en enda med barnen. När Matilde frågade mig om jag skulle vara med på dagen så kändes det allt annat än bra för tänk vad mysigt det hade varit med bara de små tingen som att passa barnen en timma eller liknande saker som man kan göra när man bor i närheten av varandra. Samma känsla har min syster gentemot Nicole så något vi får leva med …

På flygplatsen fick jag snabbt information att planet som skulle lyfta 11 var försenad med närmare 2 timmar så jag hann blogga och skriva några mail. Jag hann även köpa något till mig och något mer till Nicole på VS som också har öppnat på flygplatsen i Bologna.

I Köpenhamn tillbringade jag 2 1/2 timma istället för 1 så jag tog en ”Stress down” juice =)
IMG_6343
På just Joe & the Juice hade de kommit på denna strålande idé =)
IMG_6340
Alltid kul när man hittar på något som får en att le men lämnade inget nummer =)

Nu är jag hemma och känner mig välkommen efter en massa söta sms från min dotter och dessa två ögon som visar kärlek <3
IMG_6349
Nu skall håret tvättas och resväskan skall packas upp … Den tråkigaste delen av att ha varit iväg =)

Kram på dig så länge och tack syrran för att vi har umgåtts <3 Ses till sommaren …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *