Milano Marittima, guldiga Converse och Happiness …

Igår åkte min syster och jag till Milano Marittima en av många små orter vid Adriatiska Kusten som lever upp under tidig sommar till tidig höst. Hit kommer man som till övriga orter i närheten för att sola, vara ledig, synas och gå ut.

Igår hann vi sola en timma innan det blev molnigt och den timman var riktig skön. Man väljer en av många ”bagni” där man hyr solstolar och där varje har en bar/restaurang. Där åt vi även vår lunch.
IMG_6124
IMG_6128
Köpte en bikini där på plats då jag hade ingen med mig. Leo mönster fick det bli och en helt ok sådan. Stor byst gör att man inte har någon stor valmöjlighet oftast …

Efter en stund kom en gemensam vän och vi gick lite i butiker då jag gärna vill finna några nya italienska märken som inte finns i Sverige. Jag har funnit redan 4 så nu gäller det att övertyga någon som kan hjälpa till i det man vill göra… Idéerna finns men inte likviditeten men så länge man hittar och har någon slags känsla så tycker jag nog att det skall finnas någon som är öppen för denna värld.

Köpte mig två läckra t-shirt och ett linne. Isamma butik köpte jag en t-shirt även till min dotter Nicole. Mitt andra privata köp är än mer oväntad sådan. Jag har aldrig gillat Converse på mina fötter då jag tycker att man får otroligt långa fötter och en ful form på dem. Igår köpte jag mig dock mina första sådana för när de såg ut så här kunde jag inte låta bli …

Dessa är special designade för den butiken så inga man finner överallt direkt … Just det gillar jag tillsammans med det påtagliga guldiga glittret =)
DSC_0030
Vi gick runt lite till och hamnade i en söt gränd där en av Happiness egna butiker ligger. Vi säljer märket och har lagt en order som borde komma inom 3 veckor. Vi längtar och längtar ännu mer efter att ha tittat in här.

Lite inspirationsbilder är alltid trevliga och miljön byts ut varje säsong.
DSC_0004
DSC_0001
DSC_0002
DSC_0005
Butikens underbara expedit hade kombinerat en av deras t-shirt med en kjol i tull. Hur läckert som helst… När en av Happiness grundarna skulle gifta sig såg han till att alla killarna som var vittnen/best man hade på sig just dessa tillsammans med vita kavajer/byxor. Why not? Köpte så klart en till mig och dessa skall vi lägga till på vår nästa order.
DSC_0007
Tack snälla för din hjälp och för dina ovärderliga tips <3

Två t-shirt vi har beställt till kommande leverans är en med texten ”I m on diet” som man kan använda på måndag (då man ofta startar) och denna som man kan redan ta på sig på tisdagen =))))

HÄR finner du lite av det vi har kvar i vår webbshop och samma fanns just även här i denna mysiga butik.
DSC_0006
Mer från Milano Marittima kommer i nästa inlägg men nu är kl. 22.30 och imorgon skall jag åka hem så hinner uppdatera det sista från igår och om idag imorgon kväll när jag sitter åter i min soffa med Knut snarkandes bredvid mig =)

Sov gott så länge <3

4 thoughts on “Milano Marittima, guldiga Converse och Happiness …

  1. Ååå guld converse. Det ger mig minnen från vår egna resa till ROM för några år sen.min man har sådana med de är i guld som dina och har små diamanter runt. Vet inte hur jag lägger till en bild här tyvär.dem är coola och Jätte häftiga! Vi hittade vi dem en butik vid tåg stationen..Grattis till att hitta just dina gulskor! Nu kanske ni kan dansa och sjunga Herreys låt ihop på sommar torsdagskvällarna hahahaha

  2. Ciao Michela!! Grazie per aver pubblicato la mia foto e quelle del nostro negozio…. é stato un piacere per me conoscerti e raccontarti un pò della nostra storia. Spero di rivederti presto a Milano Marittima per condividere con te di nuovo un pò dei nostri usi e costumi…e soprattutto le nuove tendenze moda! :)))). Baci. Esterita

    1. Grazie a te per avermi dato degli ottimi consigli, oro per me che non riesco a seguire i marchi che vanno in Italia =) Un bacione e alla prossima <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *