Irritation … Ingen service …

Just nu ligger inte teleoperatörer 3G på min favoritlista då jag har varit utan nät sedan jag landade och sedan kl. 12 igår har jag inte ens någon tele anslutning .Kan varken skriva eller ta emot sms/telefonsamtal and i ”hate it”.

Vilken frustration då jag jobbar och vill kunna skriva eller ta emot min dotters meddelande =(

Riktigt irriterande detta så längtar tillbaka till Telenor som jag hade innan … Barnsligt skrivet och tänkt men precis så känner jag. När något som är viktigt tas ifrån mig blir jag ett gnälligt barn och har all rättighet till det då räkningen betalas och då Jessica har varit i kontakt med dem.

Lovar att uppdatera när 3G har fixat detta så att jag kan skriva igen, kan tyvärr inte ladda upp bilder trots att jag nu har lyckats ”hacka in mig” i någon fri surf här hemma hos min syster men det fungerar bara i 2 min ca. så ville bara skicka ett snabbt meddelande.

Har tagit en massa bilder och längtar efter att få dela med mig, det är ju trots allt vi som bloggar är vana att tänka/göra.

Idag får jag krama mina syskonbarn så skall fokusera på det idag <3

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *