Grappa på Esperanza och nu på Arlanda…

Igår kväll blev det middag på restaurang Esperanza på Drottninggatan här i Stockholm. Carpaccio, lite spumante och vatten för min del …

Jag beställde gnocchi och även om goda så var det servitrisen Nadia som gjorde detta mysiga och enkla goda restaurangen.

Här har hon övertygad Mathias att prova på lite grappa … Har ni testat detta äckliga italienska dryck? God är den inte men den har nog några goda egenskaper då vi italienare tar ofta en efter en lång tre rättersmiddag.
DSC_0023
DSC_0021
DSC_0024
Den här grappan kommer från Italiens främsta tillverkare och är lagrad i hela 18 år … Oavsett grappa status så är dock äckligt fortfarande äckligt =)
DSC_0029
En mysig restaurang för dig som gillar det enkla men goda <3

Dagen startade med frukost på Hotel Clarion Sign där jag har bott dessa två dagar.
DSC_0030
DSC_0031
Oväntat nog blev det DN istället för någon modetidning som höll mig sällskap =)
DSC_0032
Har haft två mysiga dagar i Stockholm men i skrivande stund är jag på Arlanda då jag skall till min syster och syskonbarn i Bologna. Tre dagar kvalitetstid med min lillasyster. Kan det bli bättre? <3

Har köpt lite svensk godis till barnen då moster måste självklart ha med sig lite onyttigheter från norden.

Längtar redan efter att få se hennes leende när hon väntar utanför … Först väntar dock en annorlunda och spännande flygresa. OM jag får blogga om den måste jag dock först kolla upp då jag kan inte reglerna men om jag får kommer nog lite roliga kort från ovan =)

Nu lite kaffe innan jag skall möta upp kaptenen för resan.

Ciao så länge!

 

 

9 thoughts on “Grappa på Esperanza och nu på Arlanda…

  1. Hej

    Trevlig resa Michela och må riktigt gott med din syster..Jag förstår att ni längtar efter varandra…Underbar känsla…

    Igår fick jag se att toppen med bling bling med ? tecknet på, leopard ärmar fanns…Gissa om jag var snabbt på knapparna…Den var slut sist jag kollade…Så jag är super nöjd att jag kommer få en…Så cool och snygg

    Kram Nettan

    1. För att du ställer det med kritik och därför är den inte värd att besvaras … Kram på dig och tänk på vad du tycker istället, min åsikt är väl inget värd för dig misstänker jag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *