Mysig lunch med underbara blondiner …

Kan inte sluta låta bli att le för det vackra vädret som Stockholm bjuder på idag. Helt ljuvligt …

Gick hem till Magdalena vid 12.30 och så tog vi bilen till uteserveringen Göteborg för att möta upp Mikaela som för 3 veckor sedan födde sitt tredje barn och den här gången en söt liten kille.

Magdalenas bil väcker uppmärksamhet, som en riktig godis eller Barbie bil <3
DSC_0017
DSC_0015
Medan vi väntade på Mikaela njöt vi i solen …
DSC_0010 DSC_0005
Har du varit här? Helt underbart gulligt ställe med otrolig god mat och trevlig personal …
DSC_0006
DSC_0010
Vi satt där en bra stund och pratade om ålders”kriser”, relationer och framtidsplaner. Älskar ödmjuka människor med glimten i ögat och kunde inte annat än att le inombords över mitt trevliga sällskap som verkligen bjöd på dessa viktiga egenskaper …

Prov på detta hittar du i Magdalenas blogg HÄR.
IMG_6035
En söt liten kille som har en fantastisk mamma …
DSC_0007
Saknar sådana här sköna stunder i vardagen men tackar för att jag fick njuta av en sådan just idag … Med oss var också ”Lilla Äcklet” som den trevliga personalen serverade vatten till i rosa skål så klart =)
DSC_0013
Nu har jag lämnat över en leverans till en av våra kunder och sitter i lobbyn och bloggar en stund innan middag väntar med gårdagens leverantör för att fortsätta prata business för man skall förena nytta med nöje när man är på resandes fot.

Jessica skrev att några byten har skett så gå in till vår webbshop HÄR och kolla igenom storlekarna igen. Många som ville ha Miss Me jeansen så några finns åter på lager.

5 thoughts on “Mysig lunch med underbara blondiner …

 1. Hej

  Visst är det underbart väder…Jag slutade vid 15 tiden, så det blev promenad hem ca 20 min sen affären och nu har jag nyss vart ute på en joggingtur i solen…Ohh underbart…

  Jag undrar om du fått veta något mer om Happiness leo byxorna kommer komma in?

  Trodde samtalet skulle vara till mej häromdagen när du skrev att ni hade fått levernas hihi

  Ha en fortsatt trevlig Stockholmvistelse
  Kram Nettan

 2. Kul att se att det S T O R A för dig är att du har druckit kaffe med Magdalena medans hon i sin blogg inte nämner dig ett skit – L O O S E R !!

  1. Det har jag aldrig påstått Mia, jag skrev att jag njuter av lediga stunder där man bara njuter av lite ledighet i trevligt sällskap… Den där kommentaren Mia säger mer om din egen upplevelse än om mig då det är så långt ifrån vad jag tycker är stort i livet men jag gillar Magdalena och Mikaela och hade en riktig mysig lunch. Din tolkning är DIN och grundar sig på egna referensramar =) Kram på dig …

 3. Varför denna trista kommentar Mia?
  Skapar bara fålig stämning! Följ/kommenter knte någon om det inte ger dig ”feel good”, slöseri av tid…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *