Tack Terece & Anna för att jag fick uppleva sadeln igen …

Gårdagen fortsatte med att jag blev hämtad av underbara Terece som är kvinnan bakom märket Love Forever som vi även säljer i vår butik. Tyvärr såg jag att mitt minneskort till kameran var kvar hemma så bilderna i detta inlägg är tagna med mobilkameran … Tyvärr men det fungerar ändå =)

Vi åkte till AP Ridutveckling där trevliga Anna Wallberg som driver stallet tog emot oss … Här har även inspelningarna till programmet ”Stjärnornas hoppning” spelats in om du har följt det.

Efter en kopp kaffe och lite prat fick jag tilldelat stallets ”gentleman” som heter Zacke, en mysig och lugn sådan.
IMG_6001
Då jag har ridit western ridning de senaste gångerna så var det lite som att tänka om och till då ridskolorna skiljer sig så klart. Långa eller korta tyglar? =)

Här på denna manege  är det dressyr som är det som lockar och som engagerar de flesta och visst ser det otroligt vackert ut när hästarna får arbeta och visa upp sina kunskaper och sig själva.
IMG_6016
IMG_6011

Idag har Anna en dressyr tävling som jag hoppas leder till en kval då de såg riktigt bra ut igår … Åtminstone i mina ögon <3
IMG_6020
Stall miljöer har jag alltid gillat, älskar dofterna (i really do) och hästar är verkligen bland de vackraste djuren som finns. Väldigt glad att Terece kom på denna idé istället för en vanlig fika på stan =)
IMG_6014
Tillbaka till hotellet vid 19 föra tt duscha av mig, byta om och träffa en av våra leverantörer för lite middag på hotellet.  En härlig sommardrink fick inleda mötet och även om jag berättade hur lättpåverkad jag är av alkohol så tror jag att han blev ändå överraskad när jag sa ”nej tack” till mer efter denna goda drink och 1/2 glas vitt vin.
IMG_6023
IMG_6024
Igår gjorde jag misstaget att dricka min juice och en kopp kaffe på hela dagen men 1/2 hamburgare på nötkött fick se till att jag fick i mig något mer än flytande =) Pommes såg goda ut men var konstig nog inte speciellt hungrig …

Denna morgon har startat med en promenad i solen innan frukost och så en god frukost och kaffe sittandes ute. Vilket fantastiskt väder Stockholm bjuder på idag <3

Nu skall jag röra på mig för lunch väntar med två fantastiska blondiner … Kram

2 thoughts on “Tack Terece & Anna för att jag fick uppleva sadeln igen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *