Framme i Stockholm…

Efter en otrolig god juice gjord av blåbär, advokado, spenat och vanilj på FruitsandFriends tillsammans med Jessica var det bara att gå hem igen, se till att allt som tillhör Knut är framme så att min mamma kan ta hand om honom dessa 5 dagar jag är bortrest och packa klart.

Alltid lika tråkigt att säga hejdå till min lilla men vi hörs dagligen per telefon tills vi är tillsammans igen och nästa gång jag åker till Italien skall hon med …

Vid 1030 lämnade jag Borås för Landvetter och vidare till Stockholm. Träffade en vän från Göteborg på flygplatsen så jag fick lite sällskap på Espresso House innan det var dags att gå på flyget. Alltid skönt när man får prata lite vilket älskar att göra i mindre sällskap.

Lämnade en solig Borås för en mulen Stockholm men imorgon skall det visst bli ca 20 grader även här och samma temperatur på 20-21 väntar även i Bologna på lördag …
IMG_5984
Nu har jag checkat in på hotellet, om en timma blir jag hämtad av underbara Terece för att åka och rida lite och ikväll skall jag på middag med en av våra leverantörer.

That´s my day so far <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *