Just R leverans !!!

Det blev Jessica föräldrar som åkte till Kungsmässan imorse för att hämta den första leveransen från italienska märket JustR som annars inte hade hunnit komma till butiken innan imorgon men då jag åker redan från Borås vid 10.30 hade jag inte hunnit lägga in dem i webbshopen eller ta med dig plaggen till Italien för att fota dem där. Risken finns dock att de hinner sälja innan dess =)

Så här ser tröjorna ut på ungefärligen ut i webbshopen sedan idag. Du finner dem HÄR.

Den här tröjan med ett ? med bling bling stenar och med ärmarna i leo mönster är det många som har väntat då jag la ut den på instagram vid inköpen. Ingen annan butik hade köpt in den så vi är nog rätt så ensamma om den.
IMG_5924
Den här underbara t-shirt i läckra print och färger kunde jag inte motstå. Själva kedjan hänger löst (som ett halsband) på och kan därför enkelt väljas bort. Vi älskar giraffer på The Little Showroom =)
IMG_5962
Så här ser den ut på baksidan …
IMG_5964
En favorit top är den här, älskar hur den sitter och har en förkärlek för bruna färger … Läcker till våra nya stövlar från italienska märket Michele Negri som du finner HÄR.

Stövlarna är i mocka och kostar egentligen på deras egna webbshop över 350 euro. Vi har nu fått möjligheten att sälja dem för endast 1899:- !!! Har haft mina på mig hela dagen i butiken och de är underbar sköna förutom ursnygga …
IMG_5929
IMG_5932
Kvar är dessa denim … Den som väntar på något gott … =)
IMG_5955
Nu skall jag packa inför Stockholm och Italien <3

8 thoughts on “Just R leverans !!!

  1. Hoppas du får ner allt i resväskan nu!..eller jag kanske skulle skriva resväskORNA ,det lät som du kommer att vara ganska fullpackad ;)
    Önskar dig en trevlig resa :)

    Kram

  2. Kunde inte låta blir ;)) jag valde den med frågetecknet. Kul att ha en tröja som få har!!

    1. Vad roligt att ni gillar då vi är enligt leverantör de enda som har beställt den med ? och tror även den med giraffen =) Gillar att plocka ut det jag gillar och som ingen annan har valt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *