Storlekar ändras …

Som jag har skrivit har jag tagit fram en massa kläder som jag skall försöka sälja så jag kommer att visa 4-5 plagg åt gången här i bloggen och så skall jag bjuda in lite väninnor och bekanta hem till mig för självklart är det lättare att sälja in real life än genom all logistik som en bloppis kräver.

Skrattade dock när jag skulle visa för en kund den här byxdressen från Diesel som jag aldrig har använt och som jag köpte i Italien. Det blev väldigt påtagligt att jag aldrig kommer att använda den då bysten gör att den inte riktigt går att stänga igen och därför att jag troligtvis har även gått upp i vikt sedan köpet.

Nu blir det bantning för även om man skall kalla det för hälsosammare livsstil så är sanningen den i min hjärna att det är fortfarande en bantning =)
IMG_5786
Sorry för den fula behån som syns lite men det finns en anledning till att jag skall ha på mig just den i några dagar.

Vill du vara en av de som kommer till mitt lilla hem för att frossa bland alla dessa kläder som jag skall sälja släng iväg ett mail på michelacastellari@hotmail.com.

P.S. Trots hur den numera sitter  på mig så är byxdressen såld =)

Kram!

4 thoughts on “Storlekar ändras …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *