Superga skor …

Jag har länge tjatat om ”Superga” skorna som en klassisk sko som passar till allt och som jag alltid har haft och gillat. När de nu kom till Sverige var det därför ingen som helst tvekan att de skulle säljas hos oss för som italienska har jag vissa favorit märken som jag alltid har haft och just de vill jag gärna skall finnas i vår webbshop.

Nicole fick ett par i Påskpresent och hon älskar dem. Att hon verkligen gillar dessa skor förstod jag genom två sms som har kommit …

Först ut det här sms och hoppas att ni ”ser” de icke skrivna orden, budskapet med att skicka dessa till mig =)
IMG_5783
Båda de Superga hon menar finner ni HÄR och säger båda då detta sms kom efter två dagar…
IMG_5782
Frågade henne varför hon gillar de sååå och svaret var ”Men mamma de är så sköna och snygga” … Ja, den italienska smaken har nog gått i arv =)
693
Hon har ännu inte fått sitt andra par och till nästa sommar skall vi beställa flera i olika färger och print för Superga är i Sverige för att stanna <3

Tyckte att hennes sms visade prov på det typiskt tjejiga sättet att uttrycka att man vill ha något … dvs. utan att säga det =)

Vi har varit ute på en promenad och jag har packat upp en av resväskorna med kläder jag skall sälja, en kvar och städning … Jessica skickade ett mms på att hon håller på att röja på vinden så vi jobbar på. Vad gör du denna söndag?

Här tittar solen fram lite efter en skur … Kram!

11 thoughts on “Superga skor …

 1. Botar en envis baksmälla… Var ute med två kompisar och drack lite vin. Första gången som jag var ute sedan sonen föddes i dec. Piggar upp mig med att beställa en blus på din shop. Dock var den slut. (den vita i medium) Fira.

 2. Hej

  Skoj att ni har kläder och skor som inte alla går runt med…Något jag tänker på är armbandet som du köpte i Bologna bling bling stenar och döskalle på som jag köpte…Jag tror de var Bologna de var i alla fall när du var hos din syster….Snart åker du till henne…Trevlig resa och må riktigt gott och rå om varandra….

  Idag har jag gympat lite, tagit 1 timme pw och joggat ….Det känns riktigt bra…Nu har jag haft några skönhetstimmar(fotbad, inpackning m.m)

  Kram Nettan

  1. Vilken underbar dag du har … Sådana behövs ja =) Skall definitivt till den butiken för att köpa någon liten present till mig själv, min lilla favorit boutique när det gäller smycken <3

 3. Hej!
  Är skorna normala i storleken? Så att man kan beställa 39 om man vanligtvis har det? Jämfört med Converce, hur är sulan då? Mer dämpad eller mindre dämpad?
  Vänligen
  Petra

 4. Skulle vilja ha ett par ljusa please i classicmodellen i xs. Letar överallt men hittar inga. Kommer ni ta in?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *