Knut före & efter …

Om 3 veckor blir min lilla hund 6 år dvs. 42 och i och med det jämngammal med mig =) Känns som igår när jag tog flyget och hämtade honom i norra Sverige då jag kunde helt enkelt inte låta bli efter att ha sett en bild som uppfödaren mailade mig.

För första gången har jag nu låtit honom klippa honom för jag kände att han behövde lite mer än bara bli av med underpälsen från vintern. Till skillnad från många andra pomeranian har han en otrolig päls och ser på honom hur skönt han tycker att detta är…

Knut före
IMG_5778
Knut efter
DSC_0010
DSC_0015
Tack Veronica på ”Allt för hunden” för att du har friat min Knut från en massa päls nu när sommaren är på gång <3
IMG_5871
Nicole är så glad över sin ”nya” hund …
DSC_0090

4 thoughts on “Knut före & efter …

  1. Gud så sööööt han är , finns inget bättre en att få ha hund .har själv två små godingar
    Ha det gott

  2. Nä mitt hjärta det smälter. Jag skulle vilja plocka upp och pussa honom dynsgur, fasiken så SÖT!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *