Ett gult öra och jobb …

Vid 830 lämnade jag min lägenhet för att köpa en kaffe och gå till jobbet genom Stadsparken så att Knut fick en liten kort runda på gräs och grus.

På måndag skall han gå till ”frisören” !!! Längtar efter en mindre pälsboll till hund!
DSC_0093
DSC_0092
Borås satsar på kultur och har rätt så många statyer i centrum. Vet inte vem konstnären är bakom den där gula ”saken” som ni ser i bakgrunden men just för att jag kanske inte är någon kännare så ser jag inte själva ”konsten” i den. För mig ser den ut som ett gult öra =) vilket säkert inte är vad som var tanken.

Förutom den som jag är glad inte finns utanför vår butik då jag hade nog lagt en filt på den för att slippa se den så finns det många andra som är både läckra, snygga eller söta. Tänkte ta en broschyr från Turistbyrån om dem alla och ta min dotter och Jessicas på en liten vandring =) När jag nämnde detta för dem så var de dock inte speciellt exalterade … Kan nog förstå varför =)

I butiken packade jag några ordrar för att stå i butiken fram till 13 då Jessica kom, lite trött efter övernattning med dotterns klass.
DSC_0096
DSC_0098
Nu är jag hemma och väntar på att min lilla kommer hem efter lek med sin kompis Agnes. Idag hade dagiset de gick som små öppet för gamla ”elever” så de var där och hälsade på… Tänk vad tiden har gått fort… Ikväll överraskar jag mig själv och skall laga fläskfilé till min dotter.

Måste bli något bättre på det jag är riktigt dålig på =) åtminstone för hennes skull. Själv är jag fortfarande väldigt svullen efter i måndags men det tar några dagar innan all vätska försvinner ur kroppen…Tålamod gällande vätskebildning är inte min grej, helt klart =)

Vet ni var jag är nästa lördag vid just den här tiden? Då har jag precis landat på flygplatsen i Bologna för att vara med min syster och mina syskonbarn i 3 hela dagar!!!

Nu till köket och spisen! Kram på er och trevlig lördag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *