En doft av dig mamma …

För ett par veckor sedan lånade min dotter Nicole en av mina tröjor för att bara springa ut med vår hund. Så fort hon hade tagit på sig den så utbrast hon i en fras som lät som hämtad från en reklam film ”Oh, mamma, den här tröjan luktar dig. Får jag ha på mig den hela kvällen?” Så klart hon fick …

Parfymen Clean har jag använt i flera år, tom. innan den fanns att köpa här i Sverige och har alltid fått frågan om vilken parfym jag använder då den doftar fräscht och precis så vill jag dofta.

Det finns idag många olika Clean parfymer men just den här är en av deras klassiker. HÄR hittar du den och lovar att du kommer att bli addicted till den. Ser även att den är på kampanj just nu så perfekt att passa på …
DSC_0094
Några droppar kvar av min gamla och nu kan jag ställa min nya på byrån <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *