Nyttiga färger …

Av någon anledning så är det lättare att äta för mig att äta nyttigare resten av dagen om jag börjar med något som är nyttigare och som känns fräscht.

Idag hade jag inte Fruits&Juice tillgängligt så jag gjorde något eget och tyckte att ögat fick sig också en liten boost i och med de fina färger …
DSC_0091
DSC_0095
Vaknade rätt så sent idag för att vara jag … 830 är inte något jag är van vid men erkänner att det är väldigt skönt att veta att även jag kan slappna av och njuta av att vakna lite senare en söndag morgon när inga tid måsten finns på almanackan.

På City mötte jag en väninna som även var en fd kollega och granne. Hon är nu gravid, har flyttat in med sin kille i den fina lägenhet jag bodde i med min dåvarande sambo när jag var gravid och hennes barn är beräknad till den 11/9, samma datum som Nicole föddes. Märkligt … Kan vissa saker sitta ”i väggarna”?

Vi skall nu bestämma ett datum för en gemensam fika för vi har verkligen haft så många roliga minnen tillsammans och otroligt många skratt har vi delat =) Roligt att se dig Hanna idag <3

Om ett par timmar skall Nicole och jag ta en söndagspromenad för annars sitter min underbara dotter i vår nya sköna soffa och tittar/njuter av sina favorit serier … Lite syre och rörelse är ett måste för att få kunna njuta lite extra sedan medan jag själv skall röja vidare …

Har fortfarande 2 resväskor fyllda med kläder som var med på bloppisen i Göteborg plus att jag har hittat en massa andra kläder jag har haft som är ursnygga. Kanske att några plagg dyker upp här i bloggen snart …

Nu skall jag njuta av denna sköna söndag <3

4 thoughts on “Nyttiga färger …

 1. Mmmmm…vilken härlig frukost! Både gott, nyttigt och fräscht :)
  En bra start på dagen helt enkelt.

  Hoppas ni får en skön Söndag :) Själv ska jag åka och jobba, ända till kl åtta ikväll

  Kram

  1. Då misstänker jag att du får lite ledighet i mitten på veckan eller någon annan dag …. Söndagar är ofta rätt så sköna att jobba då de präglas av mindre ”stress” på arbetsplatser …
   Kram

 2. God förmiddag :)!
  Ja Gud va gott det ser ut med glada färger till frukost :)!
  Åh vore kul att se dina kläder på bloppis, det får bli min boost, med mat och träning, kommer inte i dina storlekar annars ;).
  Ha det super fint, njut av din söndag!
  Kram LottaF (från planet hem från Rhodos, hihi)

  1. Hahaha! Ja, det var skönt med semester …
   Idag gör jag väldigt lite men lovar att vissa saker kan du ha. Kan trösta dig med att vissa saker kommer jag inte in i själv =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *